Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KK Црвена звезда 09/10
(07-03-2010, 02:08 PM)veteran 1970 link Wrote: [quote author=Тони92 link=topic=3794.msg80538#msg80538 date=1278163410]
Све је то лепо,ал ако нико нема неку конструктивну идеју,боље да тема опет иде под кључ.Сви знамо где је проблем,а нико нема решење за исти.

највећи повериоци су:

Жежељ и Беко
Слоба Вучићевић
Дунав осигурање
и неке офшор компаније...

[/quote]

Једина добра ствар у вези стечаја је та што сви којима звезда наводно дугује паре морају најпре да пријаве своја потраживања стечајном управнику. Тада ће се видети коме и колико клуб дугује....лично мислим да ту има пуно буразерских послова, без икаквих папира, потврда и слично...а у привредном праву реч ништа не значи, једини и искључиви докази су папири...значи без папира (уговора) нема ни дуга за звезду и то ниједан привредни суд на свету неће признати...исто тако,  битно је да повериоци на време пријаве своја потраживања, тј. ко пре пријави потраживање према клубу - стиче статус привилегованог повериоца и њему се прво и у целини исплаћује његово потраживање... остали се намирују сразмерно броју и сразмерно ономе што остане...и то је опет добро јер КК Црвена звезда (колко ја знам) нема неку вреднију имовину из које би дуг могао да се наплати тако да сецикесе којима наводно дугујемо остају без пара.

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...

Messages In This Thread
KK Црвена звезда 09/10 - by KizaLion - 04-01-2010, 09:33 PM
Одг: KK Црвена звезда 09/10 - by buteo serbiano - 07-04-2010, 07:50 PM

Forum Jump: