Оно што је мени чудно и забрињавајуће морам да признам је зашто јавност односно медији, чак чини ми се и не критикују садашње стање у ККЦЗ, него вести као на пример ова последња о стечају пролазе некако тихо и благо,чисто као нека констатација. Зашто неко не постави питање ко је до тог стечаја довео најпопуларнији српски клуб бар то заслужују навијачи Звезде ако ништа друго. Ко је направио дуг од 12 000 000 еура, ко је крао од Звезде, ко је уништио клуб славног имена и светле традиције као што је КК Црвена Звезда. На крају крајева ко је довео клуб на корак од гашења? Нико не сноси одговорност низашта овде ? Докле тако ??? Зашто се на пример не испита рад овог бркатог Бранка Ковачевића који је годинама у клубу или доскорашњег Гм-а Милана Опачића па и Зорана РАдовића ,овог говнара Игора Жежеља итд. Много би ту материјала за затвор могло да се нађе убеђен сам у то.
Иначе последњи пут када су се Делије организовано појавиле на утакмици кошаркашког клуба Црвена Звезда било је датума 6.24.2007 године на последњој утакмици финалне серије плеј офа против гробља. То је утакмица када сам и ја последњи пут био у пиониру. Ето 3 године су прошле од тада. Не 2 него 3. Углавном
Све што желим рећи да куцнуо је последњи час не буде ли Звезде тада неће бити ни нас
Иначе последњи пут када су се Делије организовано појавиле на утакмици кошаркашког клуба Црвена Звезда било је датума 6.24.2007 године на последњој утакмици финалне серије плеј офа против гробља. То је утакмица када сам и ја последњи пут био у пиониру. Ето 3 године су прошле од тада. Не 2 него 3. Углавном
Све што желим рећи да куцнуо је последњи час не буде ли Звезде тада неће бити ни нас