Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KK Црвена звезда 09/10
(07-01-2010, 10:30 PM)zvezdinsin link Wrote: Ветеран 1970 лепо си објаснио ситуацију својим постом,и верујем да је све тачно што си написао,и дао једино решење.
Имам једно питање,да ли си ове две године колико траје бојкот поштовао договор или си ишао на утакмице ККЦЗ?Унапред хвала.

најискренији одговор.
пропуснице сам имао за обе сезоне,неке утакмице сам гледао (Евро куп и гробари),већину прескакао као и већина,али јбм му матер некако ми се чини да смо требали да им напунимо Пионир на пар текми и одувамо их за сва времена,овако су искористили наше непојављивање(оправдано 100%) и завршили посао до краја,нису они нас уништили,они су направили приватни-криминални-монструм клуб који на нашу несрећу само носи име наше љубави,чак су и грб продали!на страну сви докази,прича и чињенице узећемо за пример само последња 3 дана где Лале понавља причу о отпису 7 милиона дуга коју је већ презентовао почетком јуна,и где јавно каже да за 93% свих трансакција не постоји никаква документација као и да имена неће(не сме) да каже и где позива институције да реагују...поред њега је све време Мирко ГМ који аминује његове речи да би јуче изјавио опуштено да дуг није смањен и да је и даље 12 милиона.ко лаже,зашто,како, није тешко наслутити.Мирко је Жежељев пулен, смрад је један од највећих поверилаца.обећали су Лалету отпис дуга да не би прихватио Живковићеву и Човину идеју о гашењу овог монструма који су направили и о оснивању нове Црвене Звезде без дугова,са свим здравим што је стара имала.Делије,Трифа и пар играча + појачања + истина + част,рад,ред и дисциплина су рецепт којим би се вратио стари сјај имену Црвене Звезде,прекинула тиранија из комшилука,успоставио наш СИСТЕМ и на крају сјебали оне смрадове који су нас пљунули у лице и који би у том случају остали без динара.Зајебали су Лалета,увели клуб у стечај,поставиће свог управника који изгледа као да је побегао из Алан Форда и цедиће дуго,дуго,дуго док буде и теорије о парама на малом Калишу.
шта ми можемо да урадимо?
можемо да урадимо оно што никако не очекују и чему се не надају,а то је да их тотално игноришемо,оставимо саме у својој лажи,нека их гледа онај који не види,не разуме и не осећа да њихов монструм клуб није наша Црвена Звезда!какви су они "играчи" нам најдиректније говори чињеница да НИКО НЕ СМЕ да јавно каже ко нас је крао и како,не сме Лале,не сме Пеца Ристић,не сме нико.овде не треба бити лудо храбар овде треба бити лудо паметан,промишљен и са јасним циљем,а ми то браћо ма ко шта мислио ЈЕСМО!

идеје постоје,план за реализацију такође,људи за реализацију такође(мада ми највише фале они мени најдражи и најважнији,надам се не још дуго)...

"...НА КРАЈУ БИЋЕ НАША ПОБЕДА!..." 

Messages In This Thread
KK Црвена звезда 09/10 - by KizaLion - 04-01-2010, 09:33 PM
Одг: KK Црвена звезда 09/10 - by veteran 1970 - 07-02-2010, 07:30 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)