Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KK Црвена звезда 09/10
Шта рећи, а не заплакати кад је реч о овој секцији нашег спортског друштва...

Године недомаћинског пословања коначно су узеле свој данак...Реал и Барса могу себи да приуште да сваке сезоне доводе по неколико одлично плаћених играча, без да продају и избацују играче из омладинске школе, ми не...Знамо сви имена људи који су нас довели до стечаја и њима то нек иде на част, ако је уопште и имају,  пошто од преузимања одговорности и кривице као по обичају неће бити ништа, трагично је да се појединци из те гарнитуре ангажују око фк-а...

Шта даље? Видим поједини играчи траже раскид уговора, добра ствар је та што је међу њима муслија, а лоша и што су међу њима два изданка наше школе Недовић и Радосављевић( не би ме чудило да их крмкови наследници као по обичају преотму и направе одличне играче). Полако ће за њима и остали који теже да имају пристојну и редовну плату, пошто ми нешто тако у овом стању никако не можемо да испунимо. По мени треба ресетовати целу ствар, тј. кренути од нуле. Иступити из јадранске лиге, јер је она веома финансијски захтевна, а и познато је да је све то једна фарса. Узети рецепт из фк-а, довести играче који ће знати да цене грб на грудима, и који ће играти за мале паре, таквих без проблема можемо да нађемо у нашој земљи.

Једноставно кренути из почетка искрено, скоро па аматерски, без болесних и нереалних амбиција који су нас секли у корену пред сваку сезону....па где догурамо.

Messages In This Thread
KK Црвена звезда 09/10 - by KizaLion - 04-01-2010, 09:33 PM
Одг: KK Црвена звезда 09/10 - by фрактура - 06-30-2010, 07:23 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)