06-14-2010, 06:44 PM
А како се то појачава тим?
У чему се плаћају играчи?У бомбонама?
Ми смо клуб са дугом од 20 милиона у земљи Србији у којој не може да послује поштено нико а камоли фудбалски клуб.Изгледа да заборављате колико су нам пута најавили ''катанац'',колико смо се срамотили око неплаћања,дуговања којекаквима...Како неко не схвата да су људи који су дошли ''само'' зауставили пропадање и тек сад почели да враћају дугове.
Па до пре некако смо певали ''шта играчи имају за вечеру'' !!!
Шта се од тад променило??
Јел смо добили неке јаке спонзоре?
Јел смо продали неког за неке велике паре(10-15 милиона) ?
Па зар мислите да су ови играчи заиста ''наши''?
Да да ови са две леве....па половина њих сигурно има уговоре типа 50/50 и шта ти све ја знам...
Какву неки од нас имају слику...ја стварно не разумем...бојим се и да знам.
Свака част управи,доста добрих потеза,осети се љубав према клубу!!!
Али ово је тек почетак неизвесне борбе за Звезду а неки од нас мисле да је већ све готово ???
У чему се плаћају играчи?У бомбонама?
Ми смо клуб са дугом од 20 милиона у земљи Србији у којој не може да послује поштено нико а камоли фудбалски клуб.Изгледа да заборављате колико су нам пута најавили ''катанац'',колико смо се срамотили око неплаћања,дуговања којекаквима...Како неко не схвата да су људи који су дошли ''само'' зауставили пропадање и тек сад почели да враћају дугове.
Па до пре некако смо певали ''шта играчи имају за вечеру'' !!!
Шта се од тад променило??
Јел смо добили неке јаке спонзоре?
Јел смо продали неког за неке велике паре(10-15 милиона) ?
Па зар мислите да су ови играчи заиста ''наши''?
Да да ови са две леве....па половина њих сигурно има уговоре типа 50/50 и шта ти све ја знам...
Какву неки од нас имају слику...ја стварно не разумем...бојим се и да знам.
Свака част управи,доста добрих потеза,осети се љубав према клубу!!!
Али ово је тек почетак неизвесне борбе за Звезду а неки од нас мисле да је већ све готово ???
All Conductors Are Bastards