Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
(06-09-2010, 11:55 AM)Џукац link Wrote:Окрените се теми а не сад расправљања ко је дерпе, ко се са ким дружи и ко то подржава и ко не подржава.  Молим Администрацију да све ово побрише као и мој пост!

Нећемо брисати само требамо да се фокусирамо на прелазни рок и екипу.

(06-09-2010, 07:18 AM)Red Star Forever link Wrote:[quote author=CEBEP link=topic=3829.msg79818#msg79818 date=1276052016]
И хајде сада да завршимо са естрадама, женама, швалеркама, сексуалним оријентацијама играча и њихових ”бољих половина” па да се вратимо на започету тему...

СЕВЕР брате, тема је врло битна и одлично је што је започета...Посебно ова прича око играча педера... АКо је то нешто на шта ћемо да одреагујемо са: ок је то само да игра добро и даје голове, ајд онда и да се не бунимо око параде и да кажемо ма нек парадирају само да нас не дирају!!!

Шта се вама десило браћо?! Не разумем вас.... Не желим да постанем модеран као ви!!! Хоћу нормалне, здраве, породичне вредности, како на трибини тако и у клубу... У супротном, бежим из ове приче што пре!!! Ако су вама нормалне неке ствари против којих се трибина бори од кад знам за себе, онда нешто није у реду или са мном или са вама!!!
[/quote]

Брате, нико не умањује важност здравих и породичних вредности и у клубу и око њега а борба нашег Севера ће се верујем у сваком случају наставити по том питању. Та срамота о којој причаш и нервоза су се у мене увукли још када је одобрено цеци да држи концерт на нашој Маракани па смо нашу кућу претворили у народњачки полигон а да не говорим како је трава уништена после сваког таквог посела. Још од тог дана имам гадне трипове у глави а камоли што се тиче ”демократских парада” по Београду. Верујем да је већина људи на Северу из исте приче, не умањујем важност теме али због њене специфичности мислим да је боље да се онда евентуално отвори нова тема јер јој овде баш и није место.

Још неколико ствари:

1. За Нинкова још није стигла конкретна понуда у клуб.
2. Да ли је неко пратио Короманове игре у Инчону прошле године? У случају да до неког договора између њега и клуба дође што је дискутабилно, мислим да је његова тренутна форма у овом моменту врло битно питање из разлога што ће квалификације за Лигу Европе доћи врло брзо а нама требају спремни играчи који ће одмах да улете у целу шему и да преузму добар део одговорности на себе.

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - by CEBEP - 06-09-2010, 12:33 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)