06-08-2010, 09:50 PM
(This post was last modified: 06-08-2010, 09:54 PM by Red Star Forever.)
(06-08-2010, 09:33 PM)Пијанац link Wrote:Неком се не допада играч зато што му је особа xy жена? :o Е стварно човек свашта ових дана може да прочита по овим нашим форумима.Мени је његова жена сасвим небитан фактор у животу и с' тога ми свира паја подједнако као и за жену, на пример, Авала Исаха. Ја баш мислим да нам тај калибар фудбалера, који не пролазе у иностранству а за нашу лигу су сасвим добри, треба. Камо лепе среће да рецимо и Баста и Миловановић увиде да фудбал није седење на трибинама и пуко одрађивање плате, па да се и они врате да мало и потрче за том лоптом.
Образложићу зашто се не слажем са твојом првом реченицом:
1. Не би да видим шљамове и транвсетите на нашем стадиону, па макар и као жене и пријатеље наших играча...
2. Гомила материјала за прозивање од стране навијачких група које нам нису ни до колена...
3. Непотребно дизање прашине по жутој штампи и стварање нездраве атмосфере у екипи...
4. Не би да гледам Ивана Ивановића како зарад љубави према Звезди почиње да говори похвално о ЈК... Толико је напљувао да би мене на месту њеног мужа било блам да дођем у клуб чији један од истакнутијих навијача сипа дрвље и камење по њој... Доказ да смо му једина и последња шанса да нешто направи у каријери...
Ипак, слажем се да нам фали играч по левој страни, али не сећам се да сам Тошића гледао у бољем издању од нпр. Игњатијевића... Све што је играо у репрезентацији је било под притиском менађера, тако да немам неко високо мишљење о њему као играчу... Реклама, маркетинг, то су елемнти који продају неквалитетан производ на тржишту, а он има та два момента... У сваком случају, он за мене није појачање... Не сматрам га добрим фудбалером!
Зато ћу брате да се сложим са тобом око Басте и Миловановића, њих би већ волео да видим у Звезди!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "