(04-03-2010, 01:12 PM)Тони92 link Wrote: Нека ми неко,ко прати кошарку (пошто је ја не пратим баш превише) наброји десет бивших кошаркаша или функционера за које мисли да би били спремни да помогну КК,баш као што су ФК помогли Лукић,Аџић,Пижон и сл.
Мока Славнић, Дуци Симоновић, Милан Гуровић, Небојша Илић, Саша Обрадовић, Предраг Стојаковић, Миленко Топић...
Само су неки... међутим да ли сви они имају жељу да помогну нашем КК?
И не само то... у питању је велика ствар: новац. Што значи да наши противници неће тако лако одустати од пара. Па ће некога од ових јавних личности да притисну, и отерају. Спремни су на све.
Али сигурно да наша акција мора ићи у том смеру... заједно са легендама КК ЦЗ и осталим Звездашима, направити 1 фронт оздрављења, и ВАСКРСА!
Капоња у КСС или је примио новац, или је уцењен... треће нема! Ко је луд да ради против свог клуба, у коме је поникао, и не само то. У корист најљућег ривала!!!
Пазите, овде се ради о мафијашком систему какав је својевремено направио Јуве у Италији... Не знам колико се ви сећате оне афере 2006. године, када је калчо био пред расулом, јер је полиција успела да провали све системе који су Јувентус и Милан правили 20 година пре тога. Страшан један систем где је Јуве имао потплаћене и намештене судије, утакмице, новинаре, делегате, противничке играче... А сећам се само како су отимали титуле у Калчу крајем 1990-их све до 2006. године. Просто се видела намештаљка.
Али, у Италији није систем као у Србији. Тачније, државни органи нису у толикој вези као што је у Србији да је повезан читав један ланац корупције, и мешетарења, од стране 1 клуба. Тешко је ово доказивати. Али не треба стати, напротив... запети и почети борбу до краја.
И већ годинама говорим људима, када се деси утакмица са гробљем... НИСУ ОНИ ТОЛИКО ДОБРИ КОЛИКО СМО МИ ЛОШИ! Наш проблем је што су нас осакаћивали.
Није битно о ком клубу у СД се ради... битно је да је ово злочин што су Звезди направили. А злочин се не опрашта! Против злочина се бори!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![[Image: stopkrimifudbal.jpg]](http://i253.photobucket.com/albums/hh74/drvosec/stopkrimifudbal.jpg)