Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса
Владан Wink

Quote:Вама јавност често замера да сте у превише добрим односима са навијачима и да је то нешто што може лако да вам се обије о главу.

- Ми нашим навијачима нисмо поповали, нисмо им се додворавали као Управа клуба. Сада се прича да сам превише добар са навијачима, а за време Скупштине је свима одговарало што навијачи нису гласали за нас. Једно време владало је неповерење навијача према нама који смо сматрали да можемо да покренемо клуб. Ми смо чињењем дошли у ситуацију да постоји респект и разумевање између нас и навијача. Сада друштво од нас тражи да се ми јавно оградимо од понашања наших навијача. У клубу сам од 26. маја и навијачи Црвене звезде нису направили ниједан инцидент и били су све време наш 12. играч, који је чак и после пораза у дербију певао свом тиму и није дозволило вечитом ривалу да слави. То је као да сад од вас неко тражи да се одрекнете комшије који живи поред вас 20 година и увек вам се уредно јавља и увек је ту да вам помогне и да разуме вашу муку.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - by фрактура - 12-30-2009, 05:58 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)