12-30-2009, 12:40 AM
(12-29-2009, 11:51 PM)ЦЗБГ link Wrote: Стварно нема потребе за тим... Ја то ни у једном моменту ни напоменуо нисам, не знам шта је проблем? Расправа је сасвим ок док не почне вређање... Неко је похвалио свињу, неко то не може, свако има своје...
« Одговор #217 послато: Децембар 29, 2009, 03:56:14 pm »
(12-29-2009, 02:56 PM)ЦЗБГ link Wrote: Јебо вас и Тегелтија и Дуле Вујошевић, стока најгора она!
Брате ти си први почео да вређаш, и није ми јасно зашто уопште разговарате на том нивоу да је увек овај други што ''није у праву'' да се поклапате и вређате. Значи немају сви овде исто година, не размишљају на исти начин, не сагледавају ствари као што их вас пар сагледавате ... ако имаш (не ти лично) стрпљења објасниш зашто мислиш да си у праву, зашто не треба то да гледа тако како гледа ... и мирна бачка. Сваки коментар је био ''нападање предходника, неистомишљеника, те овакав , те онакав ...
Добронамеран савет, овако ништа не решавате, нити наводите друге, млађе, да кажем и неискусније, да промене начин гледања на ствари, да буду намазанији итд ... да не давим даље ...