11-26-2009, 11:56 PM
Дошао је и тај дерби на реду, Дан Д што се каже, веома битна утакмица за клуб, можда и најбитнија у овој полусезони. Победом би Звезда 99,9 % постала шампион. Морамо Звезди сви помоћи у томе. Када кажем сви, мислим првенствено на Север, али не би било згорег да се и запад и исток у овом мечу активније укључе у навијање. Онда, прва и најбитнија ствар што се тиче овог меча, СВИ РЕДОВНИ У КОП. Дакле из копа све почиње, морају се централни сектори трибине попунити људима који су спремни да дају целог себе у суботу тих сат и по (а ја се само надам да ће хронични проблем наше трибине годинама на овим великим мечевима, дакле бочни делови трибине ка истоку и западу, испоштовати коп и Звезду и да ће у суботу цео Север дисати као један). Упутио бих и један апел вођама, да се има слуха и да се не форсирају песме које трибина (која ће у суботу по свему судећи бити препуна) не прихвата. Не би било лоше и да се неке песме, типа, још једна победа и титула, Звезда ми је све . . . после неколико круга певања ,да се дели трибина, односно да се дозивају источни и западни део трибине, то увек диже масу. Колико чујем стока најављује долазак у великом броју, треба и њих понизити и показати им где им је место.
ИДЕМО ДЕЛИЈЕ !!!!!!!!
ИДЕМО ДЕЛИЈЕ !!!!!!!!