10-30-2009, 05:41 PM
(This post was last modified: 10-30-2009, 05:58 PM by vlada.j011.)
Шта очекујете када видите да хоће да уропасте Звезду и Делије. Боље да се организује општа кампања против садашње власти. То је једини начин да престане ово што раде Звезди. Масовна кампања где ће што мање Звездаша гласати за њих. Видите ко је у врху власти а тужилац је ту само да саопшти њихове ове одлуке. Друге нема него да се потрудимо да их мењамо, да дамо све од себе.
Ја сам први гласао за њих на свим изборима и цела моја фамилија. Сада више неће нико ни у мојој фамилији нити умојој згради то се трудим.
Јебига погрешио сам ја сам ѕа ЕУ шта ћете. Знао сам да су гробари али рачунам људи су нисам могао да замислим да ће на овако поган и мизеран начин да воде општу кампанју против Звезде.
Ова изјева тужиоца је трагедија и ја говорим у своје име и кажем да сам на самрти он јутро не би дочекао.
Ја сам први гласао за њих на свим изборима и цела моја фамилија. Сада више неће нико ни у мојој фамилији нити умојој згради то се трудим.
Јебига погрешио сам ја сам ѕа ЕУ шта ћете. Знао сам да су гробари али рачунам људи су нисам могао да замислим да ће на овако поган и мизеран начин да воде општу кампанју против Звезде.
Ова изјева тужиоца је трагедија и ја говорим у своје име и кажем да сам на самрти он јутро не би дочекао.