10-22-2009, 08:35 PM
Mалопре случајно налетим на ТВ Кошава,на неку емисију ИнфоАрена,гости били неки Марко Ницовић,Божидар Спасић и Војислав Туфегчић. Тема је изгледа била о навијачима,хулиганима,насиљу у спорту,криминалу и осталим глупостима о којима се прича у последње време. Гледао сам последњих 10,15 минута и нисам могао да верујем шта сам све чуо. Овај Ницовић(ваљда неки пандур) прича како су не знам кад он и његови ухапсили лика јер је пљувао Титову слику па су га не знам колико туклу,па га послали да лежи 30 дана а договорили се са управником затвора да тамо има посебан третман па је тако и тамо малтретиран не знам колико...и онда на ово надовезује причу како су енглези донели закон за хулигане,па их хапсили једног по једног,на пример ухапсе га у десет увече па га туку,малтретирају целу ноћ и онда тек ујутру у шест га доведу у станицу. И он предлаже да тако буде и код нас,да пандури сваког хулигана ухвате и туку колико год је могуће и тако сваки пут кад га сретну,и још да му припрете да ће тако увек пролазити...све док се тај проблем не реши у Србији и то ће као да помогне. Јер по њему насиљу се може стати на пут једино истом мером,такође насиљем. Значи не могу да верујем да неко може овако нешто да прича јавно на тв-у.
Ако неко зна да нађе ово на нету нека постави. Јбг гледао сам само крај емисије.
Ако неко зна да нађе ово на нету нека постави. Јбг гледао сам само крај емисије.