Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса
што се тиче гробара мислим да није ни време ни место да се расправља о њиховим злоделима и криминалним радњама,собзиром да ово што се ради од стране тужилаштва није уперено против криминалаца већ неистомишљеника.
Да је уперено против криминалаца они би исти дан кад су објављивали ова срања ухапсили жику,мику,перу рекли да је не знам то и то радио,потоје јасни докази да је учествовао у тим и тим радњама...ја им реч не би рекао,чак штавише рекао би им браво и ако ако постоје криминалци они имају име и презиме како каже тужилац имају јасно и чисто које су радње обављали итд
Али ова прича да се има доказа да су криминалци међу навијачима и да се тачно све зна и онда зарад тога да се прети забранама организованим навијањима,протеривањем 5-6 000 људи са Севера и осталом то је ван сваке памети и прави показатељ,да је власт кренула на само своје неистомишљенике а да им је прича о криминалу параван,тако да треба одвојити те две приче.
Уосталом зар кад већ се бавимо гробарима,јел мислите да не постоје неки слични ликови који су загризли у криминал и на нашој трибини? ја мислим да постоје,онда јбг треба прво у своје двориште да гледамо.

Ја сам за то,да ко дилује дрогу,ко пљачка ко не знам шта ради има име своје и презиме и буде утамничен и нек одговара за своје поступке,да се тако тужилаштво поставило,ја не би реч рекао,али ова хајка је нешто друго,зато ми није схватљиво да се расправља о гробарима и о чишћењу њихових редова у тренутку претњи да ће бити забрањени сви навијачи,да ће се протеривати са матичних трибина,да ће бити забрањено организовано навијање и све остало.
Ово је све у циљу да забране можда и последњи бастиљон исправног размишљања СВОЈОМ главом и ја то тако видим.

п.с. да неко не помисли да ја браним гробаре Боже сачувај,слажем се са већином ваших размишљања,али никад се свиња није клала зарад једног парчета меса,они да хоће/могу/желе/имају доказе/итд  могу сваки дан да ухапсе сваког криминалца на улици,у граду било где,а не да чекају суботу и недељу и забране навијача да би ухапсили осведоченог криминалца.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - by Skrimo - 10-03-2009, 08:03 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)