Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса
@ Коди

Брате мили, дај молим те реци шта узимаш, па да и нама буде тако добро! ;D Без увреде, али мене је било срамота само да читам већи део твог текста. Какви бре датуми, какви масони, каква чудеса, каква небеса? Једноставно се ради о томе да властима не одговара да постоји здрава бунтовна омладина, која је непоткупљива, која је безкомпромисна у својим ставовима, која размишља својом главом, која не пада на њихову јефтину медијску пропаганду, која једноставно неће да игра онако како они свирају. На то треба додати и да борбу против насиља користе да замажу очи обичним грађанима и да им скрену мисле са беде и сиромаштва у којем просечан Србин данас живи. Управо су беда и сиромаштво главни разлози свега овога што се дешава у земљи, јер све то проузрокује велики бес, који доводи до насиља и великог броја убистава која се у Србији на жалост дешавају СВАКОДНЕВНО. Борбом против насиља такође стварају слику да ипак нешто раде и тако прикривају своју неспособност да ураде било шта по питању Космета, по питању организованог криминала, по питању дроге. На то се још може додати да појединцима сметају навијачи јер желе јефтино да купе клубове, али се ту прича свакако завршава. Нису се никакве мрачне и невидљиве силе уротиле против нас, све је јасно к'о дан.

(10-02-2009, 06:14 AM)Коди link Wrote: трећа можда и најболнија помисао је што мени ово све више изгледа као да се ради о нападу на нашу једину и највећу Црвену Звезду.. па тек после на навијаче.. јер после успешне борбе за повратак навијача на стадион и држања првог места на табели... као да су сад гробљани из управе малог клуба  са јна у сарадњи са системом, савезом и сличним несрпским организацијама одлучили да умање  снагу, мотор клуба и Србије и то због њиховог убиства које са нама нема везе...

Две године не освојимо трофеј и код људи се већ ствара оваква параноја, к'о да Партизан све хоће у гроб да нас отера. Параноја никако не би смела да буде одлика Звездиних навијача. Могу да нам напакосте тако што ће да нам отму играча, да купе судију, да премирају противника. Али веровати да Партизан, уз помоћ Савеза, власти, СКОЈ-а, масона, Ватикана и шта ти ја знам чега још ангажује петнаест клинаца да ураде нешто за шта ће фасовати (више)деценијску робију не би ли нашкодио Звезди је чиста лудост. Па нису Хамас, мајку му, само су Партизан. Ова цела ситуација много, много више шкоди Партизана и стварно не знам какве су те муње спопале па си извео онакав закључак.

Кад је већ Партизан у питању, рекао бих и ово у вези његових навијача. Несрећни Татон ће ускоро Србију напустити, а ми хтели, не хтели остајемо заједно са тим Гробарима да се крчкамо у истом лонцу. Што пре то схватимо и што пре на одређено време замрзнемо међусобне нетрпељивости то ће нам свима бити лакше да испливамо из овог срања које нас је задесило. Највећа победа целе сцене би била када би следећи дерби протекао не без инцидента што се у овим околностима подразумева, већ без иједне увредљиве пароле, без иједног увредљивог скандирања, без иједног знака нетрпељивости. Требало би 90 минута искључиво певати својим клубовима, па ко може јаче. То би био заиста јак ударац за све који навијачима желе зло, од политичара, до дежурних душебрижника. Верујем да је Север спреман за тако нешто, за оне преко пута не знам.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - by Pijanac - 10-02-2009, 04:55 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: