01-28-2009, 09:30 PM
Ја као неко ко је млад желим да се угледам на неког ко је дуго на трибини,на вође,на оне који дају леп пример другима,који нас усмеравају на праве ствари и вредности !Е сад како ће један гробар да се научи култури навијача,кад онај који га учи је све само не нормалан и разуман навијач!?Значи ти клинци нису измислили НОЖ,него су то научили од старијих !Ја кад сам на трибини за мене је вођа светиња и шта он каже,ја то поштујем !Било је речено да Делије не треба да носе ножеве јер са њима никакво херојство се не доказује и ја сам упамтио те речи и памтићу их за сва времена !Никад ми није до тад ни падало на памет узети нож,а од тад још више сам против тога!Друга ствар је да се 90 посто свих тих туча дешаава у Бг-у !не кажем да је НОви Сад,Крагујевец,Ниш или било који други град бољи,али нема толико навијачких сукоба !Све док се све навијачке групе не скупе и док се не направи навијачки кодекс,који ће све групе да поштују гледаћемо овакве сцене !Нажалост пре 2 године у само месец дана 3 пута сам нападнут у сред Новог Сада због шала !Није ми било драго али сам га морао престати носити !Кад идем на утакмицу,тек кад дођем код Маракане усудим се да га ставим око врата !Докле тако ?Кад ћемо моћи нормално шетати,путовати возом,да те нико не дира,или у још горем случају избоде ножем !?