Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Куд плови овај брод...
Јасна ствар...Нико не каже да од људи који долазе на Север не носи нож,ал ипак се види да нашу групу предводе нормални људи,хришћани а не нарко дилери и криминалци! Имали смо транспарент окренут ка трибини,имамо графит...Стално се прича о томе,да испадаш пи*ка када носиш нож...све у свему утиче се на свест,пре свега нас(пошто сам и ја млађи) младих да знамо шта ваља а шта не! Е сад мало да се вратим на ово што се десило. Да ли је могуће да неко ко има 15 година може да избоде човека? Шта ће са тим дететом бити кад одрасте,сигурно неће бити интелектуалац неки,него ће почети да се бави криминалом,диловањем(ако већ није почео,сви знамо каква је јадна ситуација у нашој земљи)...Ал добро деца ни немају на кога да се угледају,шта ће да раде кад тамо на оном "Real Football Factories" види свог вођу како шмрче кокаин и витла утоком...нормално помислиће види како је то до јаја има и ја тако да почнем да будем и ја ко вођа да ми не сме нико ништа...и тако крену и они,мислећи да је све то тако лако и некажњиво и после натоваре и себи и неком другом беду на врат....
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Куд плови овај брод... - by Mayor - 04-15-2008, 10:38 AM
Куд плови овај брод... - by Mrly7 - 04-15-2008, 06:14 PM
Куд плови овај брод... - by woorf - 04-15-2008, 08:54 PM
Одг: Куд плови овај брод... - by Делија К.З.Ш. - 01-28-2009, 05:23 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)