06-02-2003, 03:08 PM
Shef je bio danas na SOS - u. Sad sam ubedjen da je on totalno zastranio. Pricao je da je sukob izmedju navijaca i igraca predimenzioniran, da svaki igrac koji ode ima adekvatnu zamenu (citaj: za loseg igraca imamo takodje losu zamenu), uprava se najverovatnije nece menjati, a on ce se naravno opet kandidovati za predsednika.
A na pitanje da li misli i da li se plasi da ce Partizan duze vreme biti ispred Zvezde on je onako demagoski izjavio: "A da li su se oni pitali pre dve godine kad smo mi bili dve sezone prvi?" Opet je shef zaboravio da Partizani dva puta nas ostavljaju jos u januaru da se orijentisemo na Kup, dok mi "superiorno" proslavljamo titule u poslednjem kolu.
Sada sam siguran da je on odlepio. Ili se kinta lagano skuplja, a Zvezda tone sve nize i nize, cena joj pada i na kraju se shef pojavljuje da je kupi i izvadi iz govana.
Neka nam je Bog u pomoci...
A na pitanje da li misli i da li se plasi da ce Partizan duze vreme biti ispred Zvezde on je onako demagoski izjavio: "A da li su se oni pitali pre dve godine kad smo mi bili dve sezone prvi?" Opet je shef zaboravio da Partizani dva puta nas ostavljaju jos u januaru da se orijentisemo na Kup, dok mi "superiorno" proslavljamo titule u poslednjem kolu.
Sada sam siguran da je on odlepio. Ili se kinta lagano skuplja, a Zvezda tone sve nize i nize, cena joj pada i na kraju se shef pojavljuje da je kupi i izvadi iz govana.
Neka nam je Bog u pomoci...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
![[Image: banner.jpg]](http://www.delije-caffe.net/godra/Razno/banner.jpg)