![]() |
Kriza se nastavlja! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Kriza se nastavlja! (/showthread.php?tid=103) |
Kriza se nastavlja! - Godra - 06-02-2003 Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda, Dragan D Kriza se nastavlja! - Neso - 06-02-2003 ?? ? ?? ???? ???? ?????? ???? ???? ?? ???? ?????? ?? ?? ??????? ? ?????????,????? ????? ??? ?? ?? ???? ???? ![]() ?? ??????? ?????? ?? ???? ![]() ![]() ![]() ![]() Kriza se nastavlja! - Godra - 06-02-2003 Shef je bio danas na SOS - u. Sad sam ubedjen da je on totalno zastranio. Pricao je da je sukob izmedju navijaca i igraca predimenzioniran, da svaki igrac koji ode ima adekvatnu zamenu (citaj: za loseg igraca imamo takodje losu zamenu), uprava se najverovatnije nece menjati, a on ce se naravno opet kandidovati za predsednika. A na pitanje da li misli i da li se plasi da ce Partizan duze vreme biti ispred Zvezde on je onako demagoski izjavio: "A da li su se oni pitali pre dve godine kad smo mi bili dve sezone prvi?" Opet je shef zaboravio da Partizani dva puta nas ostavljaju jos u januaru da se orijentisemo na Kup, dok mi "superiorno" proslavljamo titule u poslednjem kolu. Sada sam siguran da je on odlepio. Ili se kinta lagano skuplja, a Zvezda tone sve nize i nize, cena joj pada i na kraju se shef pojavljuje da je kupi i izvadi iz govana. Neka nam je Bog u pomoci... Kriza se nastavlja! - Веља - 06-02-2003 ?????? ????? ??: (????? ??? ?? 1000000000005644. ???) ???? ??????, ??????? ??????? ? ?????????, ??????? ?????????, ???????? ???? ? ??????? ???? ???? ????????. ??????, ???? ???? ??? ??????????? ???? ?? ???????? ?? ???????, ??? ????? ?? ?? ?? ?? ???? "?????? ?? ???? ????? ?? ???" (? ??? ?????? ?? ???????? ???????, ?????? ??? ??? ????? ?????????... ?? ??? ?? ??????...) ???????????????????!!! :bes :bes :bes ? ???????! ???? Kriza se nastavlja! - bordobijeli - 06-02-2003 Na Inter zaboravi. I nama su obecavali pojacanja a na kraju nista :zbunjen Kriza se nastavlja! - Anonymous - 06-03-2003 Piksi majstore! Dejo majstore! Jugo majstore (3 evropske titule)! Miha majstore! Uprava napolje Re: Kriza se nastavlja! - UrbanBaby - 06-03-2003 Quote:Voli covek fotelju pa to ti je... Valjda ce sam otici - ako dospemo do II lige, a mozda ni tada! Ja bih rekla da covek VOLI ZVEZDU. Gde je NASA ODGOVORNOST za sve neuspehe, dokle ce nam uvek neko treci za sve u zivotu biti kriv? odgovornost - Forever Ultras - 06-03-2003 Onaj koji ima najvecu moc odlucivanja - citaj: vlast, snosi i najvecu odgovornost. Ako mi dokazes na koji nacin smo nas dvoje uticali na desavanja u ZVezdi, ili na koji smo nacin mogli da uticemo, i ubedis me u to, ja obecavam da cu da nosim transparent: Dzajo ostani! ispred upravne zgrade a Kiza neka me fotografise... ![]() poz, budimir p.s. Btw. svi mi volimo Zvezdo pa nas to ne kandiduje za novi mandat... Kriza se nastavlja! - Anonymous - 06-03-2003 Ja sam procitao u novinama da su novinari krivi zato sto zvezda igra lose sad procitah da su navijaci krivi zato sto zvezda igra lose sutradan cu nesto veoma cudno da procitam. Pod 1) Igraci igraju fudbal a ne novinari, novinari novinarisu, omalozavaju, seru, pisu svasta, pisu svasta protiv navijaca, pisu , izmisljaju traceve, a ipak ne igraju fudbal. 2) Igraci igraju fudbal a ne navijaci ( a voleo bih da je obratno, jer umesto Pjanovica ja bih dao par komada vise :jebanje ![]() E sta je tu cudno. Cudno je sto se igraci ne trude ni 5 % koliko navijaci. Navijaci su u odnosu na igrace nebo i zemlja. Igraci su picke - a Cigani nisu. Mi Cigani nikad nismo navijali ko picke... mozda nekolicina koja je zadnji derbi protiv Partizana dobro navijala, a ostali nikako, u usta ih jebem. Dakle skoro celu sezonu smo dobro navijali, retko smo pali. A igraci neretko padaju a celu sezonu jedu govna. Igraci su predobro placeni a najlosiji, najjadniji kvalitet igraca (osim kovacevica i vidica, gvozdenovica i dvojice golmana). Mislite o tome. Kriza se nastavlja! - Godra - 06-03-2003 Kizo, zaboravio si jedan detalj. Ko dovodi te igrace, i ko ih ne kaznjava za lose partije. Ako pomislis na mene i Budu, na pravom si putu da pogodis :ruke :ruke |