Дрвосеча, види овако: нисмо ми бирали Мила (мртвог) Ђукановића да дође на власт, па да сада не поистовећујемо његове одлуке са његовим народом...!
ОК, нисмо ни ми "цвећке", тј. и ми смо се сами себи усрали у живот кад доведосмо ова говна на власт (ДОС), али шта сад - шит хепнс
Ко ради, тај греши, те ћемо се трудити да исправимо јебену грешку! Што пре, то боље, надам се...
Видим ја протесте по ЦГ и све то, што је уреду, наравно, те кад кажем "ЦРНОГОРЦИ, БРАЋО МРСКА..." мислим на оне ЦРНОГОРЦЕ, а не на СРБЕ из Црне горе, капираш?! ???
Ја себе сматам хришћанином и надасве православцем, те самим тим знам и све Божије заповести, па, ето, читао сам и Св. Владику Николаја Велимировића, али знам и то да Црква није против тога да бранимо Србију, Србе и Српство!
Или... Кад је Патријарх причестио војску пред бој на Косову, причестио их је да не иду у бој? ???
Полако само... ОСТАНИТЕ ЗДРАВИ У ГЛАВИ... :-X
Црна Горо од када си црна
И одкад те свеци дижу Богу
Ниси никад забадала трна
Своме брату у рањену ногу
Црна Горо од када си гора
Ниси уру дочекала слабљу
Него што си крвника одскора
Пољубила у крваву сабљу
Која плива горо моја проста
Крвљу док је брату драла кожу
Ал’ је теже од тога што оста
Твој пољубац на крвавом ножу
И несрећо од кад мала поста
Мање него И зрно просово
Тим пољубцем крвавога госта
Среташ да му честиташ Косово
Заборави да на тебе гледа
Свети Петар И Острошка греда
Његош из свих вјекова у вијеку
Не питам те кроз валове срама
Има ли те више, видиш ли се
Но те просто питам - СТИДИШ ЛИ СЕ?
ОК, нисмо ни ми "цвећке", тј. и ми смо се сами себи усрали у живот кад доведосмо ова говна на власт (ДОС), али шта сад - шит хепнс

Ко ради, тај греши, те ћемо се трудити да исправимо јебену грешку! Што пре, то боље, надам се...
Видим ја протесте по ЦГ и све то, што је уреду, наравно, те кад кажем "ЦРНОГОРЦИ, БРАЋО МРСКА..." мислим на оне ЦРНОГОРЦЕ, а не на СРБЕ из Црне горе, капираш?! ???
Ја себе сматам хришћанином и надасве православцем, те самим тим знам и све Божије заповести, па, ето, читао сам и Св. Владику Николаја Велимировића, али знам и то да Црква није против тога да бранимо Србију, Србе и Српство!
Или... Кад је Патријарх причестио војску пред бој на Косову, причестио их је да не иду у бој? ???
Полако само... ОСТАНИТЕ ЗДРАВИ У ГЛАВИ... :-X
Црна Горо од када си црна
И одкад те свеци дижу Богу
Ниси никад забадала трна
Своме брату у рањену ногу
Црна Горо од када си гора
Ниси уру дочекала слабљу
Него што си крвника одскора
Пољубила у крваву сабљу
Која плива горо моја проста
Крвљу док је брату драла кожу
Ал’ је теже од тога што оста