Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Price iz kontejnera
Posle legendarnog topika "Grobarski blamovi" otvoricemo i ovaj topik slicnog karaktera. Postavljacemo partizanske price o njihovim "navijackim pobedama". Podstakla me dva poslednja derbija gde su ispali smesni, narocito u kosarkaskom, ali nije na domet postaviti njihovo vidjenje stvari.

Prica br. 1

rukomet (imate na SOS-u gde se lepo vidi i cuje ko grmi)

Quote:Iz grada smo došli sa momcima koji su na Jugu. Formirao se zajednički kop i pevalo se tokom cele utakmice. Nadjačali smo cigane i vratili im za košarku. Kratko ali jasno.

Quote:I posebno hvala za Grobare sa Juga i sve ostale koje su imali razmevanja u pevanju pesama. Evo sada se videlo da kako tako (za sada odlično) može da deluje i zvuči "novi JUG", znači nije bilo nikakvih varnica, ne suglasica i ostalih gluposti kojih su se neki pribojavali, znači bilo je totalno opušteno i zajebavali smo cigane 105% maximalno SVI SMO MI NA KRAJU CRNO BELI SINOVI...

KAD' SAM BIO DETE MALO SESTRU SAM TI SILOVAO, JASNO JE KO DAAAAN VOLIM PARTIZAAAAAAAAAN

Novi hit protiv cigana

Prica br.2

basket (zbog tih desavanja su nam vratili na rukometu Big Grin )

Quote:Grobari su se pojavili u dobrom broju, posebno ako se uzme u obzir da su ekipe morale da se dele, kako bi neki otišli i na Banjicu da podrže vaterpoliste. Pred utakmicu, je bilo klasičnih jurnjava cigana po ulicama, sačekuša i slično, pa su na početku utakmice svi mogli da pokažu svoj plen. Šta reći, kod nas su frontovci, došli obučeni u desetak ciganskih dresova, sa više desetina njihovih šalova, a nešto manji broj trofeja, je bio kod nas u rukama, dok su se kod cigana pojavila čak 3 šala ... A onda u drugom poluvremenu, šlag na tortu, oteta ciganska zastava, koja je završila kako je i red - pocepana, izgažena, zapaljena ... ali onda na taj deo tribina uleću psi žandarmski, i kao prave sluge režima prave gužvu, posle koje veći deo frontovaca odlazi, dok se naša ekipa, zadržala do samog kraja utakmice. Jednostavno cigani su dobili po pičci ... tako da je na neki način pravda zadovoljena - pokradeni smo na utakmici, ali smo ih ponizili kao navijače.

Nastavite...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]

Messages In This Thread
Price iz kontejnera - by Godra - 03-10-2005, 12:09 AM
Price iz kontejnera - by Maj 25 - 03-10-2005, 09:25 AM
Price iz kontejnera - by bjcz - 03-10-2005, 09:36 AM
Price iz kontejnera - by savacium - 03-10-2005, 11:55 AM
Price iz kontejnera - by Mikelandjelo - 03-10-2005, 08:51 PM
Price iz kontejnera - by savacium - 03-10-2005, 11:19 PM
Price iz kontejnera - by Godra - 03-10-2005, 11:37 PM
Price iz kontejnera - by Niski Delija - 03-11-2005, 12:09 PM