Delije
Price iz kontejnera - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Price iz kontejnera (/showthread.php?tid=672)

Pages: 1 2

Price iz kontejnera - Godra - 03-10-2005

Posle legendarnog topika "Grobarski blamovi" otvoricemo i ovaj topik slicnog karaktera. Postavljacemo partizanske price o njihovim "navijackim pobedama". Podstakla me dva poslednja derbija gde su ispali smesni, narocito u kosarkaskom, ali nije na domet postaviti njihovo vidjenje stvari.

Prica br. 1

rukomet (imate na SOS-u gde se lepo vidi i cuje ko grmi)

Quote:Iz grada smo došli sa momcima koji su na Jugu. Formirao se zajednički kop i pevalo se tokom cele utakmice. Nadjačali smo cigane i vratili im za košarku. Kratko ali jasno.

Quote:I posebno hvala za Grobare sa Juga i sve ostale koje su imali razmevanja u pevanju pesama. Evo sada se videlo da kako tako (za sada odlično) može da deluje i zvuči "novi JUG", znači nije bilo nikakvih varnica, ne suglasica i ostalih gluposti kojih su se neki pribojavali, znači bilo je totalno opušteno i zajebavali smo cigane 105% maximalno SVI SMO MI NA KRAJU CRNO BELI SINOVI...

KAD' SAM BIO DETE MALO SESTRU SAM TI SILOVAO, JASNO JE KO DAAAAN VOLIM PARTIZAAAAAAAAAN

Novi hit protiv cigana

Prica br.2

basket (zbog tih desavanja su nam vratili na rukometu Big Grin )

Quote:Grobari su se pojavili u dobrom broju, posebno ako se uzme u obzir da su ekipe morale da se dele, kako bi neki otišli i na Banjicu da podrže vaterpoliste. Pred utakmicu, je bilo klasičnih jurnjava cigana po ulicama, sačekuša i slično, pa su na početku utakmice svi mogli da pokažu svoj plen. Šta reći, kod nas su frontovci, došli obučeni u desetak ciganskih dresova, sa više desetina njihovih šalova, a nešto manji broj trofeja, je bio kod nas u rukama, dok su se kod cigana pojavila čak 3 šala ... A onda u drugom poluvremenu, šlag na tortu, oteta ciganska zastava, koja je završila kako je i red - pocepana, izgažena, zapaljena ... ali onda na taj deo tribina uleću psi žandarmski, i kao prave sluge režima prave gužvu, posle koje veći deo frontovaca odlazi, dok se naša ekipa, zadržala do samog kraja utakmice. Jednostavno cigani su dobili po pičci ... tako da je na neki način pravda zadovoljena - pokradeni smo na utakmici, ali smo ih ponizili kao navijače.

Nastavite...

Price iz kontejnera - Maj 25 - 03-10-2005

Quote:Momcima iz Arilja je uzeto 2 dresa i 2 šala. JF je krenuo za Čačak i saznavši da se utakmica neće igrati sišao iz voza. Možete zamisliti izraze lica cigana kada smo ušli u voz u Barajevu. cigani su lepo predali obeležja bez ikakvog otpora i niko od njih nije dobio batine. Ortak se baš ispričao sa njima i tešio ih rečima da to i nije tako strašno. Frka im je bila da siđu na stanicu ali smo im garantovali da ih niko neće pipnuti. Ostala obeležje su uzeta po gradu i oko hale. Toliko o tome.

Price iz kontejnera - bjcz - 03-10-2005

Ја могу само да додам ово :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl ...............да није смешно плакао бих....................питам се јесам ли ја био на тој текми уопште.......

Price iz kontejnera - savacium - 03-10-2005

Quote:a legenda Sloba Novakovic je jedini seo da poprica snama i da nam ponudi rakiju...Autenticni Grobar svaka mu cast...

Big Grin

Price iz kontejnera - Mikelandjelo - 03-10-2005

Pa jedino im mašta i preostaje.... Jadnici. Šta ćeš, da znate da mi je žao što nemamo dostojnijeg večitog rivala što se tiče navijanja. Brukaaaa, od toga mi je mukaaaa, grobarka kukaaaa i jebe se ko štukaaaa... :lol: :lol: :lol:

Price iz kontejnera - savacium - 03-10-2005

Partizan - Radnicki Obrenovac

S' obzirom da se prvo kolo igralo u sredu i da Zapadna Srbija nije mogla da poseti utakmicu u vecem broju, odlucili smo se da masovnim odlaskom na drugo kolo porpravimo utisak.
Za ovu utakmicu smo napunili autobus i krenuli pre 11 sati iz Zvornika. U autobusu je bilo preko 40 navijaca atmosfera je bila prava ludacka. Vrhunac je bio kada je Piske eksirao flasu sa koktelom pisace i manjeg procenta piva. Kada smo stigli do stadiona prikljucili smo se vecoj grupi ''Ujedinjenih Grobara''. Festa se nastavila ispred stadiona dok smo cekali da udjemo, sto je Bato iskoristio da isproziva sve prisutne pandure i dobro protrese kapije istocne tribine stadiona.

Легенде Smile

Price iz kontejnera - Godra - 03-10-2005

Evo jos hitova sa rukometa Big Grin

Quote:Ulazimo na tribinu, a tamo nas svi otpozdravljaju i u fazonu kez do usiju jer nije malo kada ti u pomoc dodje 100-ak grobara, koji su do daske bili zagrejani za ludacko navijanje. Dok su nas sa druge strane, nama mrske komsije, mrcile pogledom, i u istom trenutku kada su svojim okicama gledali nas kop u svojim glavama govorili " U jebote...".

Bar se tako cinilo svim grobarima iz prilozenog, nema lazi nema prevare, reakcije sve najbolje opisuju. Cigani krenu pesmu mi ih utisamo i spustimo dole, i tu krene grobarska ekspedicija, i nasih 5 (55) minuta slave. Bilo nas je na tribini oko 500 mozda malo jace (ne bih da preterujem, mnogi ce se uplasiti kada cuju koliko je Grobara biloSmile. Krecemo nase pesme, i nasa tribina se trese dok cigani u transu tuguju, ali dalje necemo o njima jer je ovo suvise lepo da bi ga na kraju sa ovim izvestajem o njima zavrsili. Pevale su se razne pesme, naravno bilo je i onih koji su upuceni crvenim musavcima. Svaki put smo ih nadjacali u pevanju BEZ MEGAFONA, BEZ JEDNOG BUBNJA, BEZ DRUGOG BUBNJA, BEZ TRECEG BUBNJA. Sve su to cigani imali, ali ruke i glas se kod Grobara ne moze jednostavno sakriti. Ludnica na tribini...

Kako je njima dobro :lol:

Price iz kontejnera - Niski Delija - 03-11-2005

Najjace je sto u izvestaju sa basketa kazu kako su nas razbili u navijanju, a posle na kraju jednog rukometnog izvestaja pise kako su nam vratili za basket namigivanje

Price iz kontejnera - Northern - 03-11-2005

Ма они су рођени у контенејру...Кажу како су двојица одважних гробара растерала 40 бе бе беовца, а на сликама се јасно види како примају нокаут...јебига, можда слике лажу Big Grin

Price iz kontejnera - bojan - 03-11-2005

Stvarno,njihovoj bolesti nema kraja,ustvari njih više ne treba uzimati za ozbiljno,oni žive u svom imaginarnom svetu-odrekli su se kluba,kao i on njih,dolaze ne virtuelne šorke sa virtuelnim protivnicima-mislim da su reli za F odeljenje neke specijalizovane ustanove.
Ne znam kako je vama smešno kad čitate njihova pisanija,meni je prestalo čak i da bude tužno... Sad