05-18-2008, 09:51 PM
Quote:Нова песмаУлтраКерШме Wrote:песма је презајебана ,требала нам је после ових нових песама за транс једна оваква лагана а ипак шмекерска ...Јел имаш неки снимак песме
... Окачена је на "јутјубу", али је главни извор и уредник са сајта (форума) "redstarbelgrade.com". На подфоруму "Црвена Звезда" сам недавно поставио линк за мултимедијални садржај на том сајту и похвалио уредника. Уосталом, тамо можете и прочитати да је у вези ове утакмице са ОФК-ом најављен и 15-минутни видео навијања за сутра (слично као и против Смедерева скоро). Ово је само исечак...
Иначе, не знам да ли знаш, пошто видим да си од скоро регистровани члан на форуму... Овде, на Делије кафе-у, скоро увек има неки видео. Сад је изгледа, игром случаја, један од тих ретких момената када нема никакав видео. Брзину постављања нећу ни да коментаришем. Погледај сам термине када су игране (завршаване) текме и када су се постављале слике и видео.
На делије.нет, такође имаш у одсечку "аудио-видео" да скидаш доста добре снимке навијања и конкретно за ово што си питао (нову песму) можеш чути и ако посетиш тај сајт и скинеш садржај са њега. Мало сам смарао, али сам ти бар добро објаснио да би знао за убудуће (и да не би постављао таква и слична питања) и ти и сви они који можда не знају! namigivanje