Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Куд плови овај брод...
Quote:неко је написао СТОП НОЖЕВИМА , али дечко који је синоћ преминуо није преминуо од ножа,већ од пиштоља,
али у суштини то је најмање битно...

Нек је лака црна земља погинулом!

Све нас је ово погодило,нема шта....сад нећу ја да бројим ко је коме шта урадио,колико пута и тако даље,већ само да мало исправим вас који коментаришете....пре само дан,везано за исту утакмицу,избоден је један гробар,док је био на земљи (ако се не варам)...па ту се не зна ко је гори од кога! Ал ето,најебали су само прави ликови (судећи о речима хвале које имају ови који су их познавали)....то је тужно!Не само пуцање,него и оно што се десило пар ''сати'' пре ове трагедије....срећа само да и онај пандур у децембру није усмртио неког на нашој трибини.....то само говори о стању у ком је сцена.....тога смо сви свесни,и нисам ја сад измислио топлу воду,само сам хтео да подсетим и на догађај од суботе,за који ми се чини да је мало заборављен...

Још једном,саучешће породици преминулог....и желим брз опоравак свим повређенима.....а казну за душмане једног и другог табора који су се уватили оружја!
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
Reply

Messages In This Thread
Куд плови овај брод... - by Mayor - 04-15-2008, 10:38 AM
Куд плови овај брод... - by R.S.K. - 04-15-2008, 12:55 PM
Куд плови овај брод... - by Mrly7 - 04-15-2008, 06:14 PM
Куд плови овај брод... - by woorf - 04-15-2008, 08:54 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)