02-27-2008, 02:04 PM
Quote:Кале Wrote:Али има ко ће се бринути о томе.Ја не разумем такав начин размишљања.
Требају СВИ ДА БРИНУ подједнако.
Quote:Слажем се да би се могло нешто организовати у поподневним часовима, свакодневне шетње, молитве у Храму или већим БГД црквама, али бојим се да нема критичне масе за свакодневну акцију, људи раде, обавезе су велике...
Ниједну протестну шетњу градом нисмо сами организовали (у свакој смо учествовали) а било их је у Београду до сада само три. Митровица протествује непрекидно СВАКИ ДАН.
Не верујем да сви седите кући по овако лепом времену. Вероватно одете бар на пар сати напоље. Па зашто бар сат времена не бисмо дневно шетали заједно?
Наравно неки термин, који би одговарао и запосленима и школарцима.
Психички би нам свима значило да покажемо да смо сложни и бројни. Убија у појам кад седиш кући сам и слушаш вести о Косову. Ја их више и не слушам. Не могу.
Нисам изабрао праву реч извињавам се.
Наравно да сви треба да бринемо али хтео сам да кажем да има ко ће то организовати.
Ниједну шетњу нисмо ми организовали него се само прикључили организаторима што треба да радимо и у наредном периоду.
Моје лично мишљење је да ако се не може организовати протест од стране не владиних организација или политичара или кога већ можемо ми да покушамо нешто да организујемо или још боље да се понови концерт из руског дома.
Не конкретно да се понови него да се организује тако нешто.
КОСМЕТ СРЦЕ СРБИЈЕ!!!
![[Image: fratria2vh7jc0.jpg]](http://img240.imageshack.us/img240/2551/fratria2vh7jc0.jpg)