02-26-2008, 07:29 PM
Quote:Woodoo Wrote:Суштина, најпаметније што сам прочитао на ових неколико страница. Патријарх Павле је једном рекао, "људи, сви ми волимо Косово, али морамо да разумемо да је планина од онога чије је стадо на њој". Паметноме довољно.А на свима нама је да наше стадо буде врло брзо тамо, на овај или онај начин, а суштина никако не може бити у новцу... зато вуду немој да извлачиш из контекста РСФ-a и Патријархове речи (ако је он то уопште и рекао?!).
Док у92 и слични паразити исисавају државни новац, мале су шансе да држава помогне насељавању Срба, а чујем да ускоро у92 планира да емитује и неки други њихов канал ?!
Какве везе има 92 са овим што сам написао!? И немој ти да ми говориш да ли некога стављам у контекст! Прочитај лепо шта је момак горе управо написао. И овај пост му је још бољи од претходног. И шта је толико лоше и погрешно у патријарховим речима да ти не можеш да поверујеш да је он то рекао?!
Уместо да напишеш нешто аргументовано лупаш глупости!
Какве везе има у92 са државним новцем када се они најмање финансирају из наше државе.
И суштина јесте у новцу. Само неко ко је затуцан то не види. Зашто смо поклонили Русима НИС? Свака част руском народу, али у политици на највишем нивоу само интерес игра главну улогу. Па је л мислиш да су шиптари на лепе очи добили државу?! Зашто су сада мирни као бубице? Зар мислиш да није могло да их се скупи 5.000 пре неки дан на граничном прелазу кад су наши резервисти протестовали? Е ти неписмени и необразовани шипци су нам показали како се бори за своју ствар. А ми увек срљамо, никада не извалчимо поуке из својих грешака. Само јака економија може да нам врати Косово. Израел се 60 година бори за своју државу, а при том имају једну од најјачих економија на свету и подршку највеће светске силе. А ми ништа од тога. :nene