Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок јануар 2007
Незнам колико можемо да се ослањамо на сутрашње вести, али изгледа да прича око Коромана, није завршена!
"СРЦЕ НЕЋЕ У ХАРТС"
Огњен Короман у Хартсу, редом су пренели београдски медији и погрешили. Репрезентативца Србије јуче смо пронашли са породицом у шетњи по Портсмуту. Слатко се насмејао на констатацију „Вести” да је нови првотимац „срца” из Единбурга.
- Ма какав Хартс, какав Единбург. Нисам ништа потписао са њима и далеко сам од главног града Шкотске - објашњава Короман.
• Зашто? Чинило се да је трансфер готова ствар?
- Не одговарају ми неки детаљи. У ствари, хоћу у Звезду, а Портсмут хоће да ме да у Хартс. Сад се мало инатимо, па да видимо ко ће да победи.
• Седите на клупи већ месецима?
- Реднап ме је опет вратио да играм за други тим. Прија ми то јер немам мечева у ногама. Нећу још дуго јер мислим да ће се ситуација решити за десет дана - каже Короман.
• Звезда се пре Нове године чинила много далеком?
- Сада није тако. Промениле су се ствари. Звезда има све веће шансе, а онда ће и мој сан бити испуњен - каже Короман.
Видећемо да ли ће победити репрезентативац Србије или Портсмут. Клементе и „делије” нестрпљиво чекају расплет. :ruke Confusedampion

Messages In This Thread
Прелазни рок јануар 2007 - by Maximiliano - 01-16-2007, 08:45 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)