Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок јануар 2007
Đurovski, ipak, u Zvezdi
N. I., 8. januar 2007

MARIO Ćurovski prelazi u Crvenu zvezdu! Ista rečenica na početku vesti glasila je pre mesec dana, ali je talentovani fudbaler Bežanije tada šampionu rekao "ne". Izgledalo je da će Partizan na tacni dobiti fudbalera koji je uz Žarka Lazetića trebalo da bude zvezda prelaznog roka.
Od ponedeljka su međutim, kontakti između čelnika Crvene zvezde i Bežanije ponovo aktivirani, a Mario Đurovski se prema poslednjim informacijama sprema da do kraja ove nedelje ipak potpiše ugovor sa crveno-belima.
Predsednici dva kluba, Dragan Stojković i Dejana Mišić, trebalo bi u utorak ili u sredu da se ponovo sastanu. Pre mesec dana su bezuspešno čekali Đurovskog da se pojavi na potpisaivanju predugovora, ali kako stvari trenutno stoje, ovog puta će da dočekaju mladog asa. Mariov stric Boško Đurovski je ponovo bio najjača karika u ovom lancu. Prvi asistent Dušana Bajevića je uz dogovor sa šefom struke ipak ubedio mladog Đurovskog da je za njegovu karijeru u ovom trenutku najbolja prolazna stanica prvak države.
- Čekam i ja šta će da se dogodi, a čekam i novi poziv sa "Marakane". Ipak, pre svega sam presrećan što sam posle višenedeljne pauze jutros na treningu Bežanije, na testovima izdržljivosti pokazao sjajne rezultate - ne krije Mario Đurovski.
:zbunjen :zbunjen

Messages In This Thread
Прелазни рок јануар 2007 - by Maximiliano - 01-08-2007, 09:57 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)