Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок јануар 2007
Stevan Stojanović očekuje finalizaciju dogovora sa Fluminenseom i Portsmutom
Stižu Đorđević i Koroman

Vladimir Đorđević, štoper Fluminensea, nalazi se na korak do "Marakane", a njegovim stopama vrlo lako mogao bi da krene i vezista Portsmuta Ognjen Koroman.
- Pregovori sa brazilskim klubom u vezi sa Đorđevićem idu u pozitivnom smeru i čekamo odgovor agencije koja posreduje u tom poslu. S obzirom da vrlo dobro poznajem te ljude, iskreno sam ubeđen da će sve biti u najboljem redu i da ćemo uspešno realizovati taj posao - kaže Stevan Stojanović, generalni menadžer Crvene zvezde.
Što se tiče Koromana, čeka se definitivna odluka menadžera Portsmuta Harija Rednapa...

- Intuicija, koja me nikada nije prevarila, govori mi da će sve biti u redu i da će Rednap pustiti Koromana. Engleski stručnjak najpre želi da završi sa još ove tri utakmice, pa će onda odlučiti. Koroman može dobro da nam posluži tih šest meseci, a i njemu bi bilo u interesu da igra kako bi se vratio u reprezentaciju.
Dejan-Rambo Petković bio bi idealno rešenje za kreatora igre srpskog šampiona, ali...

- Petković ima ponude brazilskih klubova s kojim mi sigurno ne možemo da se takmičimo - brzo stavlja tačku na ovu temu Stojanović.

glas javnosti.

Messages In This Thread
Прелазни рок јануар 2007 - by drenke - 12-27-2006, 12:10 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)