Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок јануар 2007
добро је што га нисмо довели...тај дечко је пре 2-3 недеље изјавио да није битно дал ће играти за партизан или за нас што се мене тиче већ ту су требала да му се затворе врата и да уопште се више и не прича о њему.
По мени је грешка што Пуровић није пуштен јер не видим како ће му порасти цена може само да пада а по мени он није неки екстра играч који ће нешто много помоћи мени се лично уопште он не свиђа...Бурзановић јесте добар играч али прилично експлозиван,неретко се свађа са саиграчима,има неке своје бубице сад не знам дали би се смирио у звезди али тако стоје ствари.
Криво ми је што Пикси не прода 3-4 играча који ће на лето свакако отићи мислим на Миловановића,Пуровића...и доведе 3-4 играча и да се целу пролећну сезону прави тим за лигу шампиона и да се уигравају нови играчи...Овако неће нико отићи као због титуле коју не видим како можемо да изгубимо и играћемо целу сезону са играчима који ће отићи на лето и опет ћемо имати 2 месеца само да направимо нови тим,да се уиграмо итд...не знам јесте лакше то рећи него урадити али мислим да би то била боља опција.

Messages In This Thread
Прелазни рок јануар 2007 - by Skrimo - 12-14-2006, 08:26 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)