Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок јануар 2007
Ево још неких информација, ако претјерујем нека ме модератор опомене:

СИНЕ САМ ОДЛУЧИ!

Милко Ђуровски често разговара са наследником
Маријом, али избегава давање директних савета
Марио је интелигентан дечко и никада му се нисам мешао у каријеру,
сигуран сам да ће донети најбољу одлуку. Са Маракане су га практично
отерали у Бежанију, а сад га хоће назад

Тачно пре двадесет година реализован је трансфер од којег се Топчидерско брдо данима тресло. Несташни момак Црвене звезде и југословенског фудбала, Милко Ђуровски, у јеку највеће славе одлучио је да напусти Маракану и обуче дрес Партизана. После толико времена, наша два највећа клуба поново воде битку за једног Ђуровског. Марио, син легендарног нападача, током јесењег дела шампионата у великом стилу је креирао нападе Бежаније и преко ноћи постао играч о којем се прича. Док се талентовани везиста презнојава на слатким мукама и размишља шта му ваља чинити, позвали смо једног од највећих бунтовника у историји лоптања на овим просторима...

- Изгледа да нема праве фрке без фамилије Ђуровски - увек је у добром расположењу Милко Ђуровски који је тренутно тренер словеначке Нафте и активни играч у једном трећелигашу. - Знао сам да ће Марио постати фудбалер на цени, јер је још као клинац показивао фанатичну љубав према лопти. Потом је имао сан да постане првотимац Црвене звезде, али иако је прошао све млађе категорије, није му се посрећило да заигра за сениорски тим.

Ђуровски-јуниор је у последње време интензивирао контакт са оцем који савршено добро зна како се његов наследник осећа у тренутку када се нашао на најзначајнијој раскрсници у досадашњем делу каријере.

- Марио је интелигентан дечко и никад му се нисам мешао у каријеру. Сигуран сам да ће на крају донети најбољу могућу одлуку. Наравно да му приликом разговора указујем на неке ствари и помажем да јасније сагледа комплетну ситуацију како би лакше преломио. При том сам стекао утисак да мој син од мене очекује директну сугестију, међутим, неће је добити. Једноставно, мораће сам да преуме одговорност, јер у случају да касније не крене како је очекивао неће моћи никога да криви.

Из речи некадашњег аса јасно се примећује жал, помешана љутњом, што Марио никада није добио шансу у првом тиму црвено-белих. Подсећамо га да су бројни Звездини омладинци силом прилика морали да напусте улицу Лјутице Богдана да би се у њу вратили на сва звона.

- Све је то у реду, али пре само годину дана су говорили да је физички слаб и да није за Звезду. Практично су га отерали у Бежанију, а сада кажу да је добар. Опет понављам, важно је да се не залеће, нека добро извага и тек онда нека подвуче црту - закључио је Милко Ђуровски.

НА МАРАКАНИ СКИНУЛИ РУКАВИЦЕ

ЗВЕЗДА ЗА МАРИЈА

Први пут откако се у спортској јавности спекулише у вези могућег ангажмана креатора игре Бежаније, огласило се и клупско руководство освајача дупле круне.

- Заинтересовани смо за услуге Марија Ђуровског и чинимо потребне кораке у циљу реализације његовог трансфера из Бежаније - кратко и јасно је рекао Стеван Стојановић, спортски менаџер црвено-белих.

ВЕЗА НЕ ПОМАЖЕ

ЗНАШ ИЛИ НЕ ЗНАШ

Према бројним мишљењима, кључни адут црвено-белих у борби са комшијама из Хумске за ангажовање Марија Ђуровског, биће Бошко Ђуровски, стриц талентованог фудбалера.

- Већ дуго сам у тренерском послу и добро знам шта причам: ако играч вреди, онда вреди и не треба му никаква подршка са стране. Чим ме неко позове због неког свог штићеника, одмах знам колико је сати - у свом стилу ће Ђуровски - сениор.

СРПСКИ ВЕЗИСТА СЕ ВРАТИО НА ОСТРВО

КОРОМАН У МАГЛИ

Огњен Короман је провео два дана у Београду и састао се са челницима Црвене звезде, али нових момената у причи о евентуалном доласку српског репрезентативца на Маракану нема.

Жеља искусног везисте да обуче црвено-бели дрес није спорна ни у једном сегменту, баш као ни одговорних из Лјутице Богдана, међутим, коначну реч и даље има Хари Реднап, менаџер "помпејаца". Практично, судбина овог трансфера, као што смо пре два дана писали, налази се у рукама некадашњег власника Портсмута Милана Мандарића који увелико лобира за Звездину ствар.

ХАЛО, ФЛУМИНЕНЗЕ

Пошто Ђорђевић?

Владимир Ђорђевић, стамени штопер Флуминензеа у овом тренутку представља идеалног наследника Милана Бишевца. Ипак, долазак 24-годишњег дефанзивца још увек је под великим знаком питања, јер бразилски прволигаш још годину и по дана полаже право на нашег интернационалца.

- Спремамо се да ступимо у контакт са руководством Флуминензеа како бисмо пред собом имали јасну ситуацију. После тога ћемо тачно знати шта нам ваља чинити - информише Дика Стојановић
Fudbalere Partizana naljutio optimizam Izraelaca, pa najavljuju da će im u revanšu, večeras od 19.15, "utuviti u tikvu" svest o tome ko je bolji"

Messages In This Thread
Прелазни рок јануар 2007 - by maestro - 12-11-2006, 09:26 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: