12-15-2005, 06:22 PM
Quote:Ako je istina da je trazio zamenu zbog grceva ja bih tog debila momentalno oterao iz Zvezde! Pa covece on je profesionalac i njegov posao je da igra fudbal, za to prima pare, i on kao ne moze da izdrzi! Pa ne mogu da verujem! Jos on ne igra za ni za kakvu repku, cak nije redovan ni kod nas da se kaze da ga je stigao umor, i on trazi zamenu!KizaLion Wrote:Covek nije normalan majke mi. Koji je kurac uvodio Dramanija umesto Djokaja??? Pa taj Draman retko igra i u nasoj ligi. Zenga je igrao na odrambenu varijantu, umesto da zabijemo jos koji gol. Sve je sam usrao. Koji kurac nije igrao Trajkovic??
Trebali smo ostati sa 2 napadaca, Raskovic i Purovic, Zigic nije imao snage, jedva se kretao. Trajkovic umesto Jankovica ili Milovanovica...
E moj Mistere.
evo ti kizo sa zvanicnog sajta:
Ардиан Ђокај је постигао сјајан гол и био један од најбољих на терену. Како сам каже, морао је да тражи замену јер су почели да га хватају грчеви.
Pa zamisli da smo sve zamene iskoristili i njega uhvate grcevi i mora da izadje a mi ostanemo sa 10 igraca i ispadnemo iz takmicenja! I to je moglo da bude!
Pa mamlaze ako ne mozes da izdrzis idi u teretanu, idi na planinu, bildaj se, spremaj se za posao za koji primas pare!
Zao mi je sto je taj mamlaz dao onaj gol, i kupio dosta naroda sa tim golom, ali retard ostaje retard, njega sto pre iz Zvezde!
Takodje onaj Milovanovic ono je drvo jedno obicno, decko ne zna primiti loptu a da mu se ona ne odbije jedno 5 metara, tatin sin, sto dalje ga proterati! Jankovic se po pravilu ne vidi na velikim tekmama! Basta odigrao ok, Lukovic ok, Zigic je radio svoj posao, Mladenovic se covek definitivno pogubio, ali onaj Kovacevic postaje komad budale, sta taj lik radi, imao sam poverenje u njega, izgleda da ni on nije ni za sta!