![]() |
Dali je Zenga normalan?? - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Dali je Zenga normalan?? (/showthread.php?tid=889) |
Dali je Zenga normalan?? - Anonymous - 12-15-2005 Covek nije normalan majke mi. Koji je kurac uvodio Dramanija umesto Djokaja??? Pa taj Draman retko igra i u nasoj ligi. Zenga je igrao na odrambenu varijantu, umesto da zabijemo jos koji gol. Sve je sam usrao. Koji kurac nije igrao Trajkovic?? Trebali smo ostati sa 2 napadaca, Raskovic i Purovic, Zigic nije imao snage, jedva se kretao. Trajkovic umesto Jankovica ili Milovanovica... E moj Mistere. Dali je Zenga normalan?? - slawisha - 12-15-2005 Pa ja to oduvek govorim, ako procitate moje postove od pre mesec dana kada su ga svi hvalili ja sam govorio da je truba! Meni nikada nece biti jasno kako normalan covek moze da uvede Mudrinica u igru? Ajde da skontamo da je Mladenovic morao napolje jer nema kodnicije, ali gde ces Mudrinica covece, pa imas Trajkovica, i u krajnjoj liniji Krivokapica koji bar trci, ona lesina od Mudrinica ne zna nista! I izvede Djokaja koji jeste retard, i uprkos golu ostaje retard, ali gde uvodis crncugu jebote, pa ni ne igraju na istim stranama! Ja kontam da je Zenga mislio kako smo prosli kod 2-0, pa je hteo malo egzibicija, uvodjenja crnaca da se vidi da ih i mi imamo i te gluposti! Ma sranje, sranje skroz, jedina sreca sto ostaje jos Jedinstvo pa pauza gde ce nadam se biti cistka opaka! Dali je Zenga normalan?? - cazzo_FCRS_forever - 12-15-2005 e tu se bas ne slazem sa tobom Kizo i zbog toga sam glasao na "DA". nije zenga kriv skoro nizasta.kako? pa zato sto nisi pomenuo kovacevica koji je kriv za sve. ali bukvalno.on i njegovi faulovi.on izgleda jos nije ukapirao da se fudbal takodje igra sa unutrasnjim delom glave. kada igras na toj poziciji na terenu,kapiten a ne razmisljas vec samo pravis glupe faulove onda ti nisi fudbaler vec siledzija i u mojim ocima on je zapravo to. Dali je Zenga normalan?? - Johnny Blaze - 12-15-2005 Razumijem Zengin rezon, uvodi najbrzeg igraca ne bi li istrcao neku kontru, ALI KOJI CE NAM KURAC KONTRA NA 2-0 i 10 min do kraja... trebalo je uvesti nekog da smiri malo igru, da je sposoban da izdrzi jedan jebeni duel za razliku od onog nejakog djeteta Dali je Zenga normalan?? - Red Squad Podgorica - 12-15-2005 Iako je sinoc posteno usrao stvar mislim da je Zenga od kad je dosao donio mnogo dobih stvari u klub a ono sinoc osim sto je bila njegova greska bio je i splet uzasno maleroznih okolnosti... Zenga treba da ostane. Dali je Zenga normalan?? - Dacha od Bosne - 12-15-2005 Quote:Razumijem Zengin rezon, uvodi najbrzeg igraca ne bi li istrcao neku kontru, ALI KOJI CE NAM KURAC KONTRA NA 2-0 i 10 min do kraja... trebalo je uvesti nekog da smiri malo igru, da je sposoban da izdrzi jedan jebeni duel za razliku od onog nejakog djeteta A ko da nam sa klupe smiri igru? Krivokapic, Joksimovic? Nisam htio da citiram sve ono sto je gore napisano ali cu reci par stvari. Do prije neki dan Djokaj vam nije valjao. Htjeli ste da Draman igra. Nije vam valjao Joksimovic i Trajkovic koji je glavni krivac za drugi Bazelov gol, a sada: sto ne igraju?. Nije nam do nedavno valjalo sto nas treniraju ovi nasi mesetari, sada nam nevalja ni Zenga. Nije nam valjalo sto smo imali samo dvije utakmice u Evropi a sada nam nevalja sto smo skor pa se plasirali. Sta nama u opste valja? A to sto kaze Cazzo, Kovacevic je napravio dva kljucna faula i u obje prilike smo fasovali golove. poz Dacha Dali je Zenga normalan?? - Johnny Blaze - 12-15-2005 Ako nista i taj Krivokapic je iskusniji i jaci od onog mucenika. Za ostalo se slazem, ali takav ti je nas mentalitet, nikad nista ne valja. Meni je Zenga ok, a i ovaj rezultat je odlican, rekao sam vec nekoliko puta na ovom forumu... ne moze sve odmah. Al nije da ne boli OVAKVO ispadanje... Dali je Zenga normalan?? - nisam_zdrav - 12-15-2005 Zenga je utakmicu sa Strazburom odigrao takticki odlicno! Posle 2:0 smo nastavili da napadamo, nismo iskoristili sanse i doslo je do umora... Izmene su bile takve jer bolje nije moglo... Imali smo samo jednu gresku, a to je prvi gol Strazbura... Sve ostalo je odradjeno na najvisem nivou od strane naseg trenera i njegove postavke. Neki igraci sinoc nisu odigrali najbolje, ali je tim to dobro nadoknadjivao... Jednostavno nije nam bilo sudjeno da idemo dalje i kraj price! Dali je Zenga normalan?? - Milos_cz - 12-15-2005 Quote:tuzno je koliko si u pravu.Johnny Blaze Wrote:Razumijem Zengin rezon, uvodi najbrzeg igraca ne bi li istrcao neku kontru, ALI KOJI CE NAM KURAC KONTRA NA 2-0 i 10 min do kraja... trebalo je uvesti nekog da smiri malo igru, da je sposoban da izdrzi jedan jebeni duel za razliku od onog nejakog djeteta ![]() ![]() Dali je Zenga normalan?? - NightMare - 12-15-2005 Nasa realnost je sledeca : najbolji tehnicari u timu su bekovi. Imamo jednog igraca ( Zigic ) koji ima neku vrednost na evropskom trzistu, ali i to je pitanje gde ce na kraju zavrsiti. I golman je tu negde. Ovo ostalo. Pa to je krs. Nas zadnji vezni, koji je u svakom vecem timu osnovna poluga, ne ume da doda loptu, ne ume da se oslobodi lopte, ume samo da pravi nepotrebne faulove i da teatralno pada po terenu. I jos je kapiten. Ajde, borben je, ali bre... U tom smislu bismo i mogli reci da trener nije kriv. Ali odbrana na 20 m od svog gola, od prosecne ekipe kao sto je Strasbourg ??? Pa izmena Djokaj - Dramani ?? Pa da njemu kod prekida ne stoji nijedan igrac na drugoj stativi ??? I jos mnogo sitnih taktickih gresaka, ali ne bih se sad pravio i ja previse pametan. Najgore je sto ne znam, ko bi od nasih trenera uopste i uradio drugacije. Mislim da je Zenga ipak klasican pion, koji bespogovorno forsira igrace koji "moraju" da se forsiraju. Da nije tako, verujem da bi uveliko imali trenera kao sto je Bajevic. I opet ja isto, u nasem klubu su napravljene samo kozmeticke promene, sustinski je ostalo sve isto. I dok bude tako bice i golova u 94-om. |