03-01-2005, 10:50 PM
Pivo je naj,od zestina pijem samo votku,ponekad.
Kad sam na nogama(tekma,dobra zurka,blejanje)mogu da popijem mnooogo piva,ali za votku jos ne znam,jednom sam popio pola litre,ispala mi flasa i razbila se,sreca,bio sam u punoj snazi,skroz drugaciji lik,i mislim da sam popio jos malo da bih overio.
Dve stvari sam naucio trezan:
1.da smuvam ribu ;pljuga
2.da se pobijem i udarim prvi!
Dve stvari sam naucio pod dejstvom alkohola:
1.da jebem :jebanje
2.da ubijem od batina :boks
Ovo vazi samo u umerenim dozama alkohola.
Inace ne pocinjem sukob(pijan ili ne),samo posmatram i kad je vreme onda gazim.
Jeste da se kao i svi bijem losije kad sam mortus ali ne ostajem duzan.
TIGRE:jesi li bio nekad u Indjiji(spominjao si u jednom topic-u ortaka iz Indjije)?
Indjija je za cirkanje i zezanje BROJ 1,pogotovo leti kad rade sve baste.
Jedina u okolini ima pesacku zonu u kojoj je lokal do lokala(kafic),i ima vise lokala nego sva mesta u okolini zajedno i svi su puni.
Petkom su promocije,tada su odredjena pica(npr.pelinkovac-toceno pivo)30-35 din,standardna cena je-Jelen,pils 50,60 din,zestina50-60din...
Ma kod nas je ubistvo,petak,subota,nedelja vece,odvaljenih ljudi na sve strane.
Jedino sto je pun kurac fenseraja...
Kad sam na nogama(tekma,dobra zurka,blejanje)mogu da popijem mnooogo piva,ali za votku jos ne znam,jednom sam popio pola litre,ispala mi flasa i razbila se,sreca,bio sam u punoj snazi,skroz drugaciji lik,i mislim da sam popio jos malo da bih overio.
Dve stvari sam naucio trezan:
1.da smuvam ribu ;pljuga
2.da se pobijem i udarim prvi!
Dve stvari sam naucio pod dejstvom alkohola:
1.da jebem :jebanje
2.da ubijem od batina :boks
Ovo vazi samo u umerenim dozama alkohola.
Inace ne pocinjem sukob(pijan ili ne),samo posmatram i kad je vreme onda gazim.
Jeste da se kao i svi bijem losije kad sam mortus ali ne ostajem duzan.
TIGRE:jesi li bio nekad u Indjiji(spominjao si u jednom topic-u ortaka iz Indjije)?
Indjija je za cirkanje i zezanje BROJ 1,pogotovo leti kad rade sve baste.
Jedina u okolini ima pesacku zonu u kojoj je lokal do lokala(kafic),i ima vise lokala nego sva mesta u okolini zajedno i svi su puni.
Petkom su promocije,tada su odredjena pica(npr.pelinkovac-toceno pivo)30-35 din,standardna cena je-Jelen,pils 50,60 din,zestina50-60din...
Ma kod nas je ubistvo,petak,subota,nedelja vece,odvaljenih ljudi na sve strane.
Jedino sto je pun kurac fenseraja...