03-31-2003, 03:48 PM
Evo me nakon Trodnevnog :flasa :o
petak vece sam popio 20/25 hajnekena i 4/5 dzonija (i bio sam podaleko od nekog zestokog pijanstva), u subotu mi dolaze ortaci oko 3h poslepodne i pocinje ponovo ... tu smo nas trojica popili 1,5 l rakije s tim sto sam ja jos popio 4/5 piva (volim da mesam
) i krecemo u strip bar kod posto jedan od ortaka tamo radi kao izbacivac, tu nastavljamo - ja prelazim na dzoni+hajneken i tu sam oko 1h posl eponoci prvi put posustao (3 puta povracao
ne pamtim kad sam pre toga ...) posle toga odlazimo u platinum (isto strip bar - najzesci moguci) i tu jos popijem dva viskija i jedva oodem do wc-a i ponovo jedno 2/3 puta povrtaim sve iz sebe - kad sam se vratio za stol i hteo da narucim cepi nama dvojici (posto je treci ostao u kolima da spava) i onim ravama konobar se izinvuo i rekao da ne sme vise da me sluzi jer sam preterao (kaze videli da povracam u wc-u - ne znam kako posto sam bio sam ali ... mozda kamere ...) to mi je drugi pu u zivotu da sam cuo 'ne sluzimo pijane goste', jednom kad smo u bgd-u u 6h ujutro dosli mrtvi pijani u steco da jedemo (do tad su nas uvek pustali pijane da klopamo) i evo sad ...
Sto se tice kolicina, pa sigurno je da u zadnjih 2/3 godine ot kad sam ovde ne mogu da popijemo koliko sam mogao ranije (trening - ovde se pije samo 4/5 puta mesecno
) tamo sam mogao da popijem 20-ak piva (onih velikih + po koja zestina u kombinaciji) ali sad nema teorije da popijem toliko. Zestinu sam uvek mogao da popijem litar i vise + opet odredjena kolicina piva.
Najvise volim da cirkam zestinu (viski i rakiju) pa onda pivo.
p.s. treci dan (juce) sam pomagao ortaku da preseli radnju tako da sam tu opet popio 10-ak piva i par domacih ;pivo
Pozdrav i ziveli

Sto se tice kolicina, pa sigurno je da u zadnjih 2/3 godine ot kad sam ovde ne mogu da popijemo koliko sam mogao ranije (trening - ovde se pije samo 4/5 puta mesecno

Najvise volim da cirkam zestinu (viski i rakiju) pa onda pivo.
p.s. treci dan (juce) sam pomagao ortaku da preseli radnju tako da sam tu opet popio 10-ak piva i par domacih ;pivo
Pozdrav i ziveli