03-19-2003, 05:55 PM
Godra,ti "agenti",kako ih ti nazivas su momci koji su odrzali i koji i dalje drze Sever!Tako da ovo sto si napisao vredja!!!!!Gde si ti bio 94/95/96/97/98/99. kada je na Marakani bivalo po 400-500 ljudi???Da li si se smrzavao kao oni na svakoj tekmi pokusavajuci da odrzis kult Delije?Jesi li organizovao Sever,mozda?A da li si mozda regrutovao mladje clanove?A,gde si sada-u kopu,tucama,gostovanjima(sa Ciganima)?Oni su bili i ostali Sever,i zasluzuju i vise od aviona i cega god vec!!!!!Ti tvoji "Agenti" su moji Cigani!!!!
Uvreda!!!Sta mene boli sta rade Grobari i od cega zive?Pa necemo se valjda ugledati na olos!!Ako oni zvacu kozicu(kravlju),da bi preziveli,Mi i ne smemo i ne moramo!
Capocrimi,ja sam vec navodila da bi trebalo gledati u trenera i igrace a ne u upravu!Pa ne trenira Dzaja Zvezdu,a i duze nije na terenu!Citaj izmedju redova!Njih Dzaja placa,ali ne moze da igra umesto njih!
Pozdrav!
p.s. Ne mesajte politicke detalje u ovo!
Uvreda!!!Sta mene boli sta rade Grobari i od cega zive?Pa necemo se valjda ugledati na olos!!Ako oni zvacu kozicu(kravlju),da bi preziveli,Mi i ne smemo i ne moramo!
Capocrimi,ja sam vec navodila da bi trebalo gledati u trenera i igrace a ne u upravu!Pa ne trenira Dzaja Zvezdu,a i duze nije na terenu!Citaj izmedju redova!Njih Dzaja placa,ali ne moze da igra umesto njih!
Pozdrav!
p.s. Ne mesajte politicke detalje u ovo!
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]