03-18-2003, 09:46 AM
Hm...pa vidite sta je meni stvorilo strah, to sto kad gledam tekmu izadje Skuni nas napad izgleda ovako lopta se krece levo desno levo desno onda Jeretin uzme i sutira sa sto metara jer niko nema ideju i napadi nam izgledaju smesno...A Zmago i Trifunovic su izjavili kako im je drago sto u timu imaju igraca poput Jeretina koji sme da preuzme odgovornost, svaka chast Jeretinu ali meni se chini da smo mi od gotovog pravili veresiju ove sezone bas upravo zbog njega, dechko zeli da bude lider ekipe i u toj silnoj zelji pravi nedopustive greske, nerezonski sutevi, greske u dodavanju....
Sve vise me podseca na Rakocevica
....E zbog ovoga mi se javlja strah jer kad Jeretin preuzme jedinicu tj. pleja napad je neorganizovan a ne mozemo da pobedjujemo samo odbranom...npr. sledece sezone ode Skuni i dodje neki mladji i opet onaj proces ugravanja i uklapanja u tim sto moze da potraje....
A centri su :boks...samo Obina igra standardno, Tica se trudi ali ipak po meni nema jos uvek chvstinu kakvu centri treba da imaju, iako vec dosta ima prvoligaski utakmica...i opet ista pricha kad izadje Obina skok je slabiji.....
e zbog toga mi je frka....
p0zDrAv! :indijanac
Sve vise me podseca na Rakocevica

A centri su :boks...samo Obina igra standardno, Tica se trudi ali ipak po meni nema jos uvek chvstinu kakvu centri treba da imaju, iako vec dosta ima prvoligaski utakmica...i opet ista pricha kad izadje Obina skok je slabiji.....
e zbog toga mi je frka....
p0zDrAv! :indijanac