06-09-2004, 04:20 AM
Sacekajte malo. Pa zar je ovo Zvezdin nivo da dovodi Nezirija, Jokica, Tintora itd. Bez uvrede. Mozda ti igraci imaju neki kvalitet ali nije to Zvezdin nivo. Hej, pa ja sada kada citam neke postove ovdje i na delije.net, ne mogu da vjerujem sa cim se zadovoljavamo. Joj, spascemo na tako niske grane da ce nas sramota hvatati.
Pa zar nikoga iole kvalitetnijeg ne mozemo dovesti??????
To sto Mitke kaze je potpuno u pravu. Sada je najvaznije da se situacija smiri i da se vise niko ne buni. A to kako klub funkcionise i ko u njemu zauzima mjesta mladjim i sposobnijima, to nema veze.
Slijepi smo mi na mnoge stvari tj. gutamo i sto treba i sto ne treba. Sa ovakvom politikom necemo nigdje dogurati.
U Zvezdi mora postojati pobjednicki, osvajacki mentalitet. Mi smo institucija. Zgrozim se kada procitam neke postove tipa:
Pa zar nikoga iole kvalitetnijeg ne mozemo dovesti??????
To sto Mitke kaze je potpuno u pravu. Sada je najvaznije da se situacija smiri i da se vise niko ne buni. A to kako klub funkcionise i ko u njemu zauzima mjesta mladjim i sposobnijima, to nema veze.
Slijepi smo mi na mnoge stvari tj. gutamo i sto treba i sto ne treba. Sa ovakvom politikom necemo nigdje dogurati.
U Zvezdi mora postojati pobjednicki, osvajacki mentalitet. Mi smo institucija. Zgrozim se kada procitam neke postove tipa: