![]() |
Lj.Petrovic: "Znam gde sam do - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Lj.Petrovic: "Znam gde sam do (/showthread.php?tid=413) |
Lj.Petrovic: "Znam gde sam do - Anonymous - 06-07-2004 Novi trener Crvene zvezde Ljupko Petrovic zvanicno je promovisan u prostorijama kluba na Marakani. Predsednik Crvene zvezde Dragan D Lj.Petrovic: "Znam gde sam do - Mitke - 06-07-2004 Uporedite dolazak Muslina prosle godine sa dolaskom Ljupka. Muslin nije mnogo pricao - sve sto je imao da kaze bilo je sazeto u nekoliko reci koje su bile napisane na majci u kojoj se pojavo naprvoj prozivci. Poruka je bila jasna, glasna i drska: pocetak nove ere, kraj gubitnickog perioda, cilj - Dupla kruna, i objava rata Partizanu. U svojoj poduzoj izjavi, Ljupko je pricao uopsteno o svojim planovima, bez konkretnih ciljeva, ali uz puno ograda kojima je sveo nasa ocekivanja na minimum. Njegova poruka je jasna: necu da talasam, ako nesto uspemo - dobro je, ako ne - nije moglo bolje. Nadaj mo se da je ovo samo odraz Ljupkovog temperamenta i stila, a ne i onoga sta nas ceka. Lj.Petrovic: "Znam gde sam do - Restless - 06-07-2004 Quote:Uporedite dolazak Muslina prosle godine sa dolaskom Ljupka. Muslin nije mnogo pricao - sve sto je imao da kaze bilo je sazeto u nekoliko reci koje su bile napisane na majci u kojoj se pojavo naprvoj prozivci. Poruka je bila jasna, glasna i drska: pocetak nove ere, kraj gubitnickog perioda, cilj - Dupla kruna, i objava rata Partizanu. U svojoj poduzoj izjavi, Ljupko je pricao uopsteno o svojim planovima, bez konkretnih ciljeva, ali uz puno ograda kojima je sveo nasa ocekivanja na minimum. Njegova poruka je jasna: necu da talasam, ako nesto uspemo - dobro je, ako ne - nije moglo bolje. Nadaj mo se da je ovo samo odraz Ljupkovog temperamenta i stila, a ne i onoga sta nas ceka.Bas tako. Ne deluju kao optimisti. Ni on ni Dzaja. Lj.Petrovic: "Znam gde sam do - KOHAH - 06-08-2004 ????????? ?? ????? ???????? ?????. ???? ???????? ??? ?????? ?????! ? ????? ????? ??????? ? ?????? ??? ???? ??????. ??? ????, ??????? ?? ??? ?????? ??????, ?? ??? ????? ?????. ??? ?? ????? ???? ?????, ??????? ??? ?? ?????? ????????,????? ?? ????? ? ????????? ???. ??????????(?? ??????? ?? ??????). Lj.Petrovic: "Znam gde sam do - Radza - 06-08-2004 Ljupko uopste nije trebao da se prihvata tog 'posla'. Stvarno ne bih zeleo da dozivi(m) da covek koji je Zvezdu odveo do ... i kojeg su navijaci juce dizali u zvezde, sutra bude pljuvan i ponizavan od tih istih navijaca, a sto ne bi bilo iznenadjujuce znajuci kakav smo narod i kakvi su navijaci uopste gledano. Dosao je sasvim pogresnom trenutku, u vreme haosa u klubu, hosa kojem su doprineli mnogi, svakako ne Ljupko, a bojim se da ce u slucaju neuspeha (sta je to uspeh za danasnju Zvezdu, onako relano?), kola da se slome na njemu, to mu nije trebalo, ne sumnjam da je covek dosao sa njaboljim namerama u svakom pogledu, ali izabrao je lose vreme. Vec su pocele i prozivke, cak i pre nego sto je zauzeo mesto trenera, kao da bahatost i obecanja automatski znace i ostvarenje uspeha... Ziveli Lj.Petrovic: "Znam gde sam do - Pjer - 06-08-2004 Sumnjam da se sa matorim Ljupkom mo Lj.Petrovic: "Znam gde sam do - Mitke - 06-08-2004 Ljupko ocigledno zeli da ima za pomocnike ljude sa kojima je ranije radio. Mada je to za Ljupka pogodnost, za Zvezdu dugorrocno nije. Zvezdi trebaju mladji pomocni treneri koji ce se skolovati i jednog dana moci da vode prvi tim, omladinski tim, itd. Drugo, Zota je covek narusenog zdravlja koji treba da ide u invalidsku penziju a ne da radi trenerski posao; trener mora da potrci, da bude aktivan - narocito pomocni trener. Naravno klubu je lakse da zbrine Zotu tako sto ce da ga zaposli kao Ljupkovog pomocnika, nego da mu obezbedi invalidsku penziju. Manji su troskovi a svi Predsednikovi ljudi su tu, na okupu. Ovo je upravo bio jedan od kamena spoticanja izmedju Muslina i kluba, zbog cega je Muslin napadan po "Zurnalu" kako hoce da otera iz kluba bolesnog Zotu. Problem je sada resen: Muslin je oteran a bolesni Zota je dobio radno mesto. Koliko je to dobro, videcemo vrlo brzo. Uostalom, dovoljno je uporediti pomocne trenere koje je Muslin imao (Dostanic, Jankovic, Dika) - mladi, sposobni i ambiciozni ljudi - i pomocnog trenera koga je promovisao Ljupko. Lj.Petrovic: "Znam gde sam do - Forever Ultras - 06-08-2004 Ljupko po meni nije bio dobro resenje, navijao sam za to da ostane Muslin, ali moram da proverim da li se secam jedna stvari dobro.. Kada je Ljupko prosli put dosao u Zvezdu Dzaja mu je doveo Riznica kao tada zvezdu prelaznog roka i atraktivnog igraca. Na treninzima nije zadovoljavao a Ljupko je tada ubacio Krupnikovica koji je dosao niotkuda i gotovo celu igru bazirao na njemu. Iako je Rizna imao podrsku najvatrenijih navijaca zbog alkoholisanja, ![]() Nisam siguran da je sve ovako bilo i bas me zanima da li se neko toga seca. Ovo sa pomocnim trenerima.. ![]() poz, budimir Lj.Petrovic: "Znam gde sam do - Anonymous - 06-08-2004 Ja se ne slazem sa vama po meni je Ljupko odlicno resenje, ima iskustvo u Evropi, osvajao je mnoge trofeje i trenirao mnoge klubove. Nama treba Evropski trener a ne kao Muslin, koji je strucnjak za osvajanje nase lige, i svaka mu cast ali u evropi nista nismo uradili sa njim, a sa Ljupkom da. Pre ce Ljupko da uvede Zvezdu u LS nego Muslin. Lj.Petrovic: "Znam gde sam do - Forever Ultras - 06-08-2004 Quote:Ja se ne slazem sa vama po meni je Ljupko odlicno resenje, ima iskustvo u Evropi, osvajao je mnoge trofeje i trenirao mnoge klubove. Nama treba Evropski trener a ne kao Muslin, koji je strucnjak za osvajanje nase lige, i svaka mu cast ali u evropi nista nismo uradili sa njim, a sa Ljupkom da. Pre ce Ljupko da uvede Zvezdu u LS nego Muslin. Nema tu veze trener toliko koliko ima veze odabir igraca i finansije. E sto se toga tice, dok su Dzaja&Co u Upravi FK, od toga nema nista... Ljupko je svakako bolje resenje od Kosana... poz, budimir |