Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Нафтан
мени је најлепси део био онај испред стадијона кад смо блејарили на оном ѕидицу а ово после примлјеног гола хаос
Reply
(07-27-2012, 12:42 AM)KocoBo-Cp6uja link Wrote: Много размажене европске публике...Чим крене лоше,уместо да погурају,они звижде.Па један челзи,нигде га нема у првенству а осваја на крају лигу шампиона.ЗВЕЗДИ СЕ НИКАД НЕ ЗВИЖДИ,шта год да радила,то је наша љубав и једноставно никад не бих био у стању да звиждим....неко моје мишљење.Можда мало форсирана песма у почетку,али враћајући се са утакмице успут у комбију сам схватио да је песма јако певљива,само је лоше примљена,јер је био слаб квалитет људи на трибини.За 7 дана поправни...СВИМ СНАГАМА УЗ ЗВЕЗДУ !!!

За скоро тридесет година колико идем на утакмице, нисам доживео да Север, сам од себе, пресече песму која се форсира са шипке. Мени је то највећи утисак са саме утакмице. На страну то, што се форсира нова песма на првој утакмици у сезони, на међународној утакмици на коју дође доста "оних који нису редовни", што је песма као прерађена и састављена од неки претходних, што се помиње орање терани и др.. никада нисам видео онај урлик када је пресечена. Два централна сектора покушавају да је изнесу а бокови звижде шипци... Невероватно...

На моменте је све то изгледало добро, али и трибина је пала под дешавања на терену. И крај је исто био занимљив. Преклапање звиждука осталих трибина, чак и бочних делова Севера са подршком оним манекенима на терену који су успели да приме 6 голова у две утакмице од групе грађана из Белорусије... Навијачка свест и ултра менталитет је подржавати оно што се десило синоћ?

Неко је написао да је наше да бодримо и када губимо са 5:0. Да. Истина, али осим овог лета, ми имамо и 5 сушних година, зато не кривим људе којима је свега доста и којима парола на крагни није довољна да замаже очи...

И да, ако може да ми се објасни термин "европска " публика и њена различитост од, ваљда, азијске или америчке публике...
Reply
”За грб погините,
терен преорите,
само се борите,
за те боје две.”

Ако неко од наших играча разуме речи ове песме, одмах ћу кофу гована да поједем на лицу места.... За нас је тренутно утакмица са Омонијом следеће недеље као да нам долази Барселона са све Месијем у Београд...
Reply
Појам европска публика...па то је ваљда оно кад неко долази само на европске звездине утакмице,и можда дерби,а против бск,радничког итд навија из фотеље.И кад дође даје себи дозволу да коментарише и доноси одлуке као да је целе сезоне ту,за разликуод нас који гинемо сваки дан за звезду.За исток и запад је нормално да звижде,а за север никада.Шта год да се деси ТОКОМ утакмице максимална подршка.А после текме им треба звиждати и одржати састанке шта и како даље.Свака част на крају за песму Ајде,играј и бори се...Џабе им то на дресовима ако се не боре.СВИ НА МАРАКАНУ  у четвртак !!!
Reply
(07-27-2012, 10:49 AM)obelix link Wrote: За скоро тридесет година колико идем на утакмице, нисам доживео да Север, сам од себе, пресече песму која се форсира са шипке. Два централна сектора покушавају да је изнесу а бокови звижде шипци... Невероватно...

Ја баш мислим да север није сам од себе пресекао, баш на том боку је био неко ко је велики ауторитет на трибини, неко ко је понео масу, касније се раширило на трибину, тако да ништа није онако случајно, бар колико сам ја видео...
Reply
(07-27-2012, 12:10 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote: Појам европска публика...па то је ваљда оно кад неко долази само на европске звездине утакмице,и можда дерби,а против бск,радничког итд навија из фотеље.И кад дође даје себи дозволу да коментарише и доноси одлуке као да је целе сезоне ту,за разликуод нас који гинемо сваки дан за звезду.За исток и запад је нормално да звижде,а за север никада.Шта год да се деси ТОКОМ утакмице максимална подршка.А после текме им треба звиждати и одржати састанке шта и како даље.Свака част на крају за песму Ајде,играј и бори се...Џабе им то на дресовима ако се не боре.СВИ НА МАРАКАНУ  у четвртак !!!

Значи ипак је истина? Мислим, ја сам веровао да ме пале, али реално, неко пише изостанке горе на улазу... А како се утврђује та разлика на самој трибини, мислим, чисто да знам када погледам око себе, како утврђујем изглед "европског навијача"? Јесте, њих пар су ми деловали крајње сумњиво, али никако да провалим... Морам то боље следећи пут...

Ја сам стајао десетак метара изнад бубњева, ако мислиш на те на које мислим да мислиш, Wink они су стајали доле изнад тунела, а песма је дошла скроз горе изнад, готово са врха... И била је неколико пута гласнија од Играј и бори се док терени ору се. Бре, све имамо неке тугаљиве песме, истина уз ову управу, нисмо имали много прилике за славље, али ајде да ми не подлегнемо њиховом утицају...  Sad
Reply
Манекени или не,ове сезоне морамо бити максимално уз играче.а не да после прве текме одма звиждимо и терамо управу и играче.И шта сад,случајно згазимо омонију са 3,4 нула исти ти играчи и иста та управа ће бити уздизана у небеса,а до пре пар дана им се звиждало и терали смо их из клуба.Север чине групе а не појединци !!!
Reply
(07-27-2012, 12:16 PM)obelix link Wrote: Ја сам стајао десетак метара изнад бубњева, ако мислиш на те на које мислим да мислиш, Wink они су стајали доле изнад тунела, а песма је дошла скроз горе изнад

Нека буде и да је кренула одозго, али су је прихватили и наставили да анимирају остатак против управе... У сваком случају исправна одлука, ако постоји неко ко може звезду да извуче из буле то је Џаја дефинитивно!
Reply
(07-27-2012, 10:49 AM)obelix link Wrote: [quote author=KocoBo-Cp6uja link=topic=4140.msg98238#msg98238 date=1343349727]
Много размажене европске публике...Чим крене лоше,уместо да погурају,они звижде.Па један челзи,нигде га нема у првенству а осваја на крају лигу шампиона.ЗВЕЗДИ СЕ НИКАД НЕ ЗВИЖДИ,шта год да радила,то је наша љубав и једноставно никад не бих био у стању да звиждим....неко моје мишљење.Можда мало форсирана песма у почетку,али враћајући се са утакмице успут у комбију сам схватио да је песма јако певљива,само је лоше примљена,јер је био слаб квалитет људи на трибини.За 7 дана поправни...СВИМ СНАГАМА УЗ ЗВЕЗДУ !!!

За скоро тридесет година колико идем на утакмице, нисам доживео да Север, сам од себе, пресече песму која се форсира са шипке.
[/quote]

И не можеш рећи да је север пресекао песму,језгро,коп најзагриженији су и даље певали и давали подршку играчима.
Reply
(07-27-2012, 12:23 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote: Манекени или не,ове сезоне морамо бити максимално уз играче.а не да после прве текме одма звиждимо и терамо управу и играче.И шта сад,случајно згазимо омонију са 3,4 нула исти ти играчи и иста та управа ће бити уздизана у небеса,а до пре пар дана им се звиждало и терали смо их из клуба.

Слажем се с тобом, само  престани да сањариш.. Немамо ми тим за европске домете.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: