(07-27-2012, 12:42 AM)KocoBo-Cp6uja link Wrote: Много размажене европске публике...Чим крене лоше,уместо да погурају,они звижде.Па један челзи,нигде га нема у првенству а осваја на крају лигу шампиона.ЗВЕЗДИ СЕ НИКАД НЕ ЗВИЖДИ,шта год да радила,то је наша љубав и једноставно никад не бих био у стању да звиждим....неко моје мишљење.Можда мало форсирана песма у почетку,али враћајући се са утакмице успут у комбију сам схватио да је песма јако певљива,само је лоше примљена,јер је био слаб квалитет људи на трибини.За 7 дана поправни...СВИМ СНАГАМА УЗ ЗВЕЗДУ !!!
Тебра нико јуче није звиждао Звезди,него играчима.Па ја не знам шта смо требали у оним тренутцима да радимо да им можда аплаудирамо ???Овде се поставља питање ко чини ту велику фамилију коју сви ми зовемо Црвеном Звездом,ови на терену и управи или њене спортске легенде и ми на трибини?То си управу да су јуче дошли Евро-навијачи,који још увек немају развијену навијачку свест и ултра менталитет(јуче су сви они знали да паметују како смо играли лоше,а кад је у првенству домаћем тешко њих нигде нема).
Па погледајте како смо ових задњих неколико година после сваког пораза поздрављали играче(ретко је који играч у свету могао да види такав призор),све смо ми то радили сходно томе да им покренемо енергију и подигнемо морал,а они су у томе видели осланац да било шта да ураде ми ћемо им као и увек дати подршку.Оно јуче је било прави доказ да та прича више не пије воду(немој неко да ме покрешно схвати да треба само да звиждимо,проблем је што велики број је престао да пева,довољан је краткотрајан звиждук с циљем да се игарачи пожртвују ЗА ОНО ЗБОГ ЧЕГА СЕ ЖИВИ ЗБОГ ЧЕГА СЕ УМИРЕ,и после тога још јача песма).
Веома ми је драго што смо почели да форсирамо на ове две утакмице скандирање Хоћемо Титулу/Победу,јер то је оно што они треба да усаде у својој глави.
Такође нова песма одлична и по мени право освежење,може лепо да се отпева само за то треба мало боља структура људи од оне јуче,и мислим да је баш на следећем мечу треба доста форсирати,јел њене стихове сваки играч који носи дрес Звезде треба да има у својој свести.
Што се тиче изгледа копа похвалио бих нове барјаке,и врло је лепо што је на њима преовладавала бела боја,јер када се уклопе са мањим бројем претежно црвених барјака стварно врхунски изгледају.Ови нови мали брајаци што су почели да се форсирају на текми против Рада такође се лепо уклапају,и мислим да им је некако онај грб на њима помало сувишан,некако би ми се још боље уклапалаи без грба.
ДРАГАН ЏАЈИЋ