Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :)
Quote:SVAKA CAST ZA PESMU!!!
pozzz

? ??? ??? ??-?? Saiyem ? ?? ???????, ??????? ? ???? ?? ????? ????? ????! ;pljuga
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Ajd i to da vidimo Wink
pozzz
K CRVENA ZVEZDA ZAKON!!!
Reply
Quote:
paola Wrote:SVAKA CAST ZA PESMU!!!
pozzz

? ??? ??? ??-?? Saiyem ? ?? ???????, ??????? ? ???? ?? ????? ????? ????! ;pljuga

hehe care moj, ja tebi obecao da ti i ja idemo u studio u bg-u kad budem bio tamo Smile Smile Smile

to naravno stoji :flasa Big Grin

Paola, neznam te ni ko si, ni shta si Big Grin ali hvala na komentu... radimo radimo Smile

pozdrafcic Smile
a.....potpis....
Reply
Quote:? ??? ??? ??-?? Saiyem ? ?? ???????...
???, ?????, ??????...?.?.?.?. ????? ?????, ???? ??? ?? ??????? ????????? ?? ??????? ??????!
Reply
Quote:
Senjak Wrote:? ??? ??? ??-?? Saiyem ? ?? ???????...
???, ?????, ??????...?.?.?.?. ????? ?????, ???? ??? ?? ??????? ????????? ?? ??????? ??????!

:rofl :rofl :rofl
a.....potpis....
Reply
Quote:
Senjak Wrote:? ??? ??? ??-?? Saiyem ? ?? ???????...

A znas ti Murketingu sta je najjace?

Kad navijac postane pjevac, a pjevac postane jebach...! Big Grin
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Quote:???, ?????, ??????...?.?.?.?. ????? ?????, ???? ??? ?? ??????? ????????? ?? ??????? ??????!
???????? ?? ???? ???? ?? ??????? ?????????. Big Grin
Reply
Quote:
????????? Wrote:???, ?????, ??????...?.?.?.?. ????? ?????, ???? ??? ?? ??????? ????????? ?? ??????? ??????!

evo ja nikad nisam SLUSHAO KEBU [Image: finger2.gif] [Image: finger2.gif] [Image: finger2.gif] [Image: finger2.gif]
a.....potpis....
Reply
Quote:
???? Wrote:
????????? Wrote:???, ?????, ??????...?.?.?.?. ????? ?????, ???? ??? ?? ??????? ????????? ?? ??????? ??????!

evo, ja npr. nikad nisam SLUSHAO KEBU [Image: finger2.gif] [Image: finger2.gif] [Image: finger2.gif] [Image: finger2.gif]
a.....potpis....
Reply
? ???'? ?? ??, ?? ?? ?? ????? ????? ?????? ? ?? ????? ?? ?????! Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: