Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена звезда - Борац, среда, Куп
Ајде зајебите приче о цени карте,анимирајте људе јако битна утакмица за наш клуб,сад им није лако,треба им увод пред кулу и офку,некако да изгурамо до краја прве полусезоне,па ћемо видети.Али морамо бити ту,ми једино можемо да помогнемо нашим присуством  и давањем све од себе.Е сад,још нешто неки очигледно желе лоше нама,било би лепо да се понашамо као и на дербију,значи сви да дођемо бар минимум пола сата раније и уђемо.Из познатих разлога а и сад и разлога што је у 16х титов слет,па да би се избегла искушења,водите рачуна.
Ја на овој утакмици не очекујем бројност на коју смо сви навикли, пре свега због дербија, сезонских, а и време нам не иде на руку + је радни дан... Дај Боже да грешим али тешко...ваљда ће ови наши килавци смоћи снаге да растуре Борац и врате самопоуздање

[move]АЈДЕ, ИГРАЈ И БОРИ СЕ...[/move]
Ма нек се небо отвори, да се поскидамо сви до паса и да одеремо грла за наш клуб макар упалу плућа добили.
Слике...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind..._borac_kup
Лагана утакмица,лагана победа.На трибини мени много боље него за дерби,маса располозена,песма све док дан мења ноц дефинитивно хит утакмице,кореографија са ролницама и белим балонима,барјаци,по која бакља,позив у кулу и затим на офк на маракани.Песма са слободе јер бог је мени подарио мозак по мени много добра за певање.После утакмице до славије хит "један дан зивота да остане мени"  Идемо делије,сви у кулу,да карамао глупог голубара !!!
"Све док дан мења ноћ", "Ја имам болест којој нема лека" и модификована "Добро знај" су песме које смо доста дуго певали данас. Опуштена атмосфера, резултат по мери, 5-6 хиљада верних Делија, лепа слика кад је Куп утакмица у питању, лагана увертира за Кулу и ОФК-у кући. Свака част свима који су вечерас дошли!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
...такође и лијеп гест управе да људе који су вечерас били на утакмици награди са 50% попуста у ред шопу...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Као што су претходници напоменули, лагано, уз зезање на трибини протекло је још једно лепо вече на београдској Маракани. Ова среда и полувечерњи термин враћају време уназад и сећају на неке старе дане, и некако дају посебан, онај стари шмекерски изглед тибини.
И бројност је била на завидном нивоу, могу рећи и одлична упркос великом хришћанском празнику и радном дану. Репертоар песама стандардан, плус певање нове (већ познате) песме која феноменално звучи. Браво Делије !!!
Кокеза лопове !!!
Има једна чувена реченица Боре Чорбе, са једног од конерта с почетка 80-их када због струје настаје пауза на концерту и он наставља свирку са: "Ни струја нам не може ништа!" Искрено, мали сам био да бих био на концерту али постоји аудио запис истог...

Зашто сам овако почео, па једноставно је... Јуче је био радни дан, термин не најидеалнији (18ч), велика српска слава, пораз у дербију пре само 4 дана, плаћају се карте (многи поседују пропуснице па су се размазили), развлаче нас свакодневно по новинама, врше притисак на људе, хапсе нас и оптужују и за пљување на улици, а камоли нешто више од тога, има ли још нешто да сам заборавио а није нам ишло у прилог?! И поред свега тога, на Северу 5.000 људи!!! Сјајно, Делије свака вам част! И реално, негде сам то већ прочитао, али за јучерашњу утакмицу и буквално је важио стих: "свако ко те воли, сада је са нама ту"!!! И да се вратим на почетак, закључак је да нам нико не може ништа!

Можда додати у претходну причу и хладноћу, која је синоћ добро стегла Београд... Али разлог више да кроз песме више скачемо, радимо чучњеве и осталу акробатику, не би ли се загрејали... Нова песма, Све док дан мења ноћ, певљива, мелодична, све говори... И има енергију која је незаустављива, не троши нас много, можемо да је певамо целу утакмицу... Иако се све што је певано одлично примило синоћ, издвојио бих и Ја имам болест којој нема лека, Добро знај (на мелодију Још једна победа и титула), И да ми понуде...

На почетку другог дела игре гомила ролни полеће са Севера и спорадично се појављују и балони... Наравно, барјаци су били ту целу утакмицу, и барјактари су их неуморно вртели и давали препознатљиву слику нашој трибини...

Идемо даље Делије, момци су на терену показали да могу више и боље, у Купу је прескочена још једна степеница, али рекли смо им синоћ да је наш циљ титула (Хоћемо титулу!), а остварења тог циља нема без нас, па планирајте полако Кулу, за сада је најављена субота у 13 часова!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)