Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена звезда - Борац, среда, Куп
Делије, вечити дерби је остао иза нас. Прошло је како је прошло, навијачки прилично добро, спортски катастрофално, али то не сме утицати на наше даље активности. Већ у среду, за сада у 13 и 30, се игра утакмица Лав Купа Србије против Борца из Чачка. Због радног дана не би било лоше да се утиче на управу да помере термин за 6 поподне. Не треба причати колико је битно да не посустанемо и да одмах после резултатског неуспеха на првом месту себи покажемо колико смо велики, а онда и ове ретарде на терену да наставимо да гурамо напред.

СВИ НА МАРАКАНУ!
Утакмица је померена за 18 часова.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
http://www.crvenazvezdafk.com/karte-za-b...ontent.htm

Планирајте 200 дин, немој после да буде изненађења...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
[Image: 312jwbo.jpg]
Није проблем планирао сам да дођем на утакмицу и доћи ћу... 200 није проблем али ипак мислим да није уреду да сезонске карте не важе па и прошле године сам ишао на куп утакмице са сезонском без проблема... баш ме интересује како се правилник тек тако променио... Ем што је радни дан због куп утакмице, зна се да ће доћи мање људи... Овако само одвлаче људе са стадиона  Sad  Sad  Sad
img244.imageshack.us/img244/4046/xbgyx2.gif
У Куп такмичењу организатори утакмице су обе екипе подједнако без обзира гдје се игра и заједно дијеле приход од улазница. Исто тако смо и ми имали прихода од прошле утакмице у Краљеву. Тако је ја мислим свугдје у свијету.
Не знам како је у свету али знам да прошле сезоне тако није било... јбг... ае да не гушим тему... шта је ту је... идемо свиииииии цимајте људе, бежите из школе... неко са посла... јер игра ЗВЕЗДА  Smile
img244.imageshack.us/img244/4046/xbgyx2.gif
(10-25-2010, 06:35 PM)delija nemanja link Wrote: Не знам како је у свету али знам да прошле сезоне тако није било... јбг... ае да не гушим тему... шта је ту је... идемо свиииииии цимајте људе, бежите из школе... неко са посла... јер игра ЗВЕЗДА  Smile
Ајд' не мрачи овде, ако ти се не дају паре немој да долазиш али овде немој да започињеш глупе приче. Ваљда сви схватате колико је у среду важно доћи, 'ајде да напунимо Север и овај пут!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Е сад,на ливади су отворене капије и то је ваљда како се клубови договоре.Није битно сад им треба помоћи и да се уозбиље и да почну да гину за грб на дресу.
Добро је што је утакмица померена за 18.00. Што се тиче сезонских разлог нејасан, али шта је ту је. Сад је само важна победа и дај Боже да буде убедљива!
Срце на терен ...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)