Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Glodari popili batine pre tekme
" glupi turcine " joooj al si mi skresao uffff! Ocigledno nemas pojma posto si marakanu video samo u spotu tvog zemljak bobana zdravkovica!
Baj d vej, vi ocigledno niste " kompleksasi " posto je ovo trenutno topic sa najvise strana a tema je PFC :ruke
I sledece, zbog mentola koji odmah krenu sa vredjanjem a pri tom nemaju ni jedan drugi argument odmoricu od postova na dalje i pustiti vas da uzivate u vasoj intimnoj atmosferi.
Ciao ragazzi! ;pljuga
imice, na zaboravi da si mi skinuo nevinost, zauvek tvoja M. Uzelac!
Reply
Ej Hejsel, a shto ne kazesh kad i ko je pevao "njega jebemo..."(i ne smo to). To su bili ljudi iz unutrashnjosti, klasichni derbijashi (koji samo te pesme znaju) i to samo pre pochetka utakmice, tj. do trenutka dok jedan od vodja nije rekao: "Alo, bre koji vam je k***c, jebo vas partizan ne igramo protiv njih." U toku utakmice ni jedan jedini put nije pevana ova pesma. E u tome je bitna razlika. Ne pokrecu nashe vodje ovu pesmu u toku tekme, sem ako ne igramo protiv vas. Nama se nikad nije desilo (za razliku od vas) da na polufinalu protiv FMP pevamo anti grobarske, a ko se ono nadvikivao na finalnoj utakmici protiv istog kluba "Hej Pjano..."?
Pozdrav GHOT
Reply
Pesma jeste pevana u toku utakmice...doduse je zapevalo 100 ljudi, jest' derbijasi nakon toga sto se "nanananana...napred Zvezda" zavrsilo, ali odmah se krenulo drugom pesmom.
upla kruna '06
Reply
Hejsel,
Nije obavezno da odgovoris, mislim, zbog moje poruke nisi ni otisao ali si se direktno meni obratio u jednoj od prethodnih poruka pa moram da ti odgovorim.

Kazes:

Vidis pominjes " ko ne skace " . Pa kakva je to anti ciganska ? Dobro znas da je to fazon da se popali masa a ne nesto da bas mislimo na vas u tom trenutku.

Mogu samo da ti kazem da ispadas smesan kada ovo napises.. ozbiljno. I ko ne skace taj je Cigan, nije anti-ciganska?!? Stvaaaarno, kako ocekujes argumentovanu raspravu nakon ovoga. CN, je naveo sve pesme koje ste pevali nama i to uglavnom TF, da napomenem da vi niste pevali Hej Pjano, mada su neki na Severu "derbijasi: i to prihvatali, ali po neko. Ti si tvrdio da nista niste pevali anti-cigansko i pogledaj dokle smo stigli...

Sto se Muslina tice, ne mali broj ljudi ovde zna da i tada sam bio za njega a ne za Pjanu, imas i moje poruke iz tih vremena, ako te ne mrzi videces.

Sto se tice toga ko se vise nada nedostatku murije. Slusaj misu Smile (ovo je naravno sala, interni naziv za grobare, znas da tebe i jos par ljudi na TF forumu cenim) jedan jedini derbi, nakon 5. oktobra, nije bilo murije, kako ste prosli, jos uvek se o tome prica. Niko od vasih nije ostao na stadionu a bezali ste brzinom vecom od zvuka... Big Grin Dakle, da zakljucimo, radujte se vi i slavite dan kada su vam uveli ovaj zakon jer, kako ste vi bezali taxijima tako su i prasici bezali GSP-om... Je*i ga, kada potrosite sve na taxi, onda picite ove XeroX - Fabriani koreografije... Big Grin

I za kraj, poslao mi porky kasetu "Ginem", ali vidi vraga, na kaseti nema nista osim sendvica i sokova. Kaze, poslao je pogresnu. Odmah sam primetio, na celoj kaseti samo jedna pesma: Ako ne postanes novi prvak ti glodari ce zaliti... :o Verujem da ti deluje poznato... Big Grin Cudan je grad taj Split, nikada nije bilo niti jednog Zvezdasa, kazu dasu svi ziveli gore u Kninu i Obrovcu, dok je Jozo ipak kao pravi grobar ziveo i dalje zivi dole...

poz,
budimir
p.s. Kada ce Zeka i Bjeka da skinu onih 6 baklji avnojevskih iz grba, poslednji cuvari juloslavije i titoizma?...[/i]
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
?? ??? ?? ???? ????? , ??? ??????? ????? ????????? !!!
Reply
Iskljuci Caps Lock

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
??? ?????? ?? ????? ?? ???? ???? CAPS LOCK, ? ??? ?????? ?? ?? ?? ????????? ????? ?? ?????? ???.

?.?. ???????? ?????????? ? ????? ?? ???? ???? ??????????.
Reply
A je l' mogu ja da iskljucim CAPS LOCK al' sve vreme dok kucam
da drzim shift? :batine Smile
Reply
??????, ???? ????? ?? ?????? ?? ???? ??????? ????? ?? ????? ????... :rofl ??????, ???? ????? ???? ??????? ? ?????? ???... :o
????, ????? ?? ?? ??????? ??? ??? ????? ???? ?? ?? ??????... :finger
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
E Hejsel nemoj da ides molim te :jebanje

Hejsel me podseca na Cartman-a iz South Park-a i ono cuveno "screw you guys im going home" Confusedeljak :wave :laugh
VEZDA JE RELIGIJA !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: