Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
Микић може по мени чак и боље да одигра штопера од татине мазе...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(07-20-2010, 06:19 PM)ЦЗБГ link Wrote:Микић може по мени чак и боље да одигра штопера од татине мазе...

Слажем се!
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Дефинитивно мислим да треба да га продају, уколико у наредних десетак дана! Ужасно ме нервира и боли да један обичан балавац поставља ултиматум клубу, за који на сва уста каже да му је све у животу ??? А и татицам ме разочарао, уместо да га дозове памети и да му објасни пар ствар, не, он још преговара са клубом и прети да ће га одвести у Француску. ВОДИ ГА! Показао је свој (не)карактер и своју "љубав" према клубу. Више нико не може да ме убеди да је он добар за Звезду и да треба да игра! Не, иди играј у резервном тиму Бордоа, или неком чемпионшипу ако одеш у редове грађана. Даће бог да завршиш ко Перица Огњеновић!

А што се тиче Микића, не знам какав је на штоперу, али на позицији бека ме је пријатно изненадио кад је играо!
Искључите ТВ, укључите мозак
Проблем је тај што се до сада нико није чуо на припремама, атмосфера је била одлична и онда татина маза скреће пажњу на себе.... недопустиво
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(07-20-2010, 06:19 PM)ЦЗБГ link Wrote:Микић може по мени чак и боље да одигра штопера од татине мазе...

Ал опет му је то секундарна позиција.Остали би са два права штопера.Једино да исфорсира малог Спајића,ал он се ваљда сад повредио... Sad
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Не капирам зашто се овде пише негативно о малом Савићу, па чак се и Дуле спомиње. Као прво, дечко уопште не скреће пажњу на себе, него је питање његовог останка отворено ( Као и код свих играча којима истиче уговор ) И не поставља никакав ултиматум него размишља рационално... Овде људи очигледно немају додир са реалношћу, када верују да би млади играч остао у клубу као резервиста, а са друге стране има милионску понуду из иностранства. Ставите себе у ту позицију, јер пре свега, фудбал им је посао, а не разонода... А још се помиње Дуле Савић, и оспорава се његова љубав према клубу... па треба да вас буде срамота. Оно што је Дуле урадио за Звезду, ти нећеш у 3 живота.
Али буквално није постојао играч овог клуба који није помињан у пљувању... Те Пижон је овакав, Шеки овакав, Миха овакав, Џаја овакав... докле више људи? Мало поштовања према великим играчима и људима који су обележили наш клуб. Он неби био оволико велики да није њих било. И сигурно не заслужују да их стављамо у уста, а поготово овако преко форума. Много брзо заборављамо, генерални проблем...

СЕВЕР ЕДИТ: Само не видим зашто си написао поруку за поруком када си могао да притиском на дугме допуниш претходну. Задње две поруке су ти спојене и пребачене у једну.

Ова тема ће отићи у погрешном смеру, ако бих одговорио! Али по твом мишљењу, ми треба у овом тренутку да гурнемо клинце у ватру! Не, немамо ми те могућности па да можемо да се тако понашамо. Што се мене тиче остајем при свом ставу.

СВЕ ПРОЛАЗИ ЗВЕЗДА ТРАЈЕ!
Искључите ТВ, укључите мозак
Као што рекох и у претходном посту, што трчимо пред руду? Још није Савић отишао и те новинарксе баљезгарије не треба схватати озбиљно... Кад клуб и Вујадин објаве да је тако, онда можемо да причамо о свему...

Моје мишљење је да наш клуб греши у неким стварима... Дечко има 20 година и кад ће да почне да игра ако не сад... Многи његови вршњаци су носиоци игре у својим клубовима, иако штопери сазревају касније не видим проблем да му се пружи прилика јер само играњем ће стећи самопоуздање и постати играч, у супротоном ће остати велики таленат као многи који су продефиловали кроз наш клуб у последњих деценију-две...

Што се тиче одбране, ја и дан-данас патим за једним играчем о којем причам у сваком прелазном року... Довели смо га из БСК-а пре 4-5 година, тада као клинца и екстра талента - Горан Адамовић... НИје му дата шанса и убрзо је продат... Имао сам прилике д ага гледам прошле године у ПГ а видим да је и даље у Будућности.... Оно што сам видео, Ђорђевић и Вилотић не могу да му присмрде, заједно... АЛли проблем је што има много јак уговор са Подгоричанима и реално за одбрамбеног играча нико неће да плађа обештећења тако висока, осим ако се не ради о Немањи Видићу  Wink

Још једном апелујем на Аџића и скауте да га погледају бар на једној утакмици и да размисле о овом играчу!  ;D

И на крају, поента мог писања је: ослонити се на сосптвене снаге, младе играче и тако гурати напред... У ту причу се свакако уклапа и Вујадин Савић!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Тачно тако. Е сад, ако би Савић заиста отишао можда бисмо, у контексту твог закључка, могли да искористимо неког из нашег омладинског тима који би изгурао сезону као трећи штопер. Проблем у читавој причи је што на том месту играју Вилотић који уз повремене киксеве заиста добро игра и Ђорђрвић који је капитен.  :-\
изгледа да је и дефинитивно Савић отишао у Бордо помиње се као цифра 2 милиона,значи нама иде половина те цифре.
Сигуран сам да ће клуб купити једног дефанзивца,не верујем да ће остати на томе,сад имају и кеш.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)