Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
(06-19-2010, 05:55 PM)Тони92 link Wrote:Па није паузирао јер је неталентован,него јер није дозволио да мафија управља његовом каријером... Wink
Ајд не купај молим те и не пишите по сваку цену...
Инфо о дечка, бившег варвара који сада само оде да одгледа Будућност је да је он екстремно талентован играч, а како ли ће се привићи на нову средину, велики клуб и све обавезе и очекивања то ћемо тек да видимо...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
колико ја знам разлог паузирања је био тај што није хтео да потпише 4огодишњи уговор са будућношћу,па га је клуб суспендовао.
(06-19-2010, 06:26 PM)Вајти link Wrote:Јао... Одакле ми знамо ко управља његовом каријером? Ако баш хоћеш, толико га нахвалише по нашим новинама, а нико га уживо гледао није, што може да говори нешто.

Ја сам га гледао,зато и кажем  Wink
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Нисам могао да одолим,а да не поделим радост са свима због овога:

http://zurnal.rs/2010/06/22/blazic-precrtan/index.html

Ово је давно требало да се деси!
Big Grin
Није лепо смејати се туђој несрећи!  ;D
Марко Блажић отишао?! Ма мене бре неко зајебава Smile
Искључите ТВ, укључите мозак
(06-23-2010, 10:04 PM)Мобилисан link Wrote:Марко Блажић отишао?! Ма мене бре неко зајебава Smile

Жива истина  ;D Најбоље појачање до сада  Big Grin
ја бих сад направио потез прелазног рока..... довео бих мореиру из малог патуљка ..... ауууу, какав би то потез био.... њихов доктор на нашој клупи.....
Људи, је л' се зна шта је са Лекићем? Колико сам ја видео кренуо је на припреме у словенију.
(06-24-2010, 07:53 PM)marmaras link Wrote:ја бих сад направио потез прелазног рока..... довео бих мореиру из малог патуљка ..... ауууу, какав би то потез био.... њихов доктор на нашој клупи.....

??? :o :o

(06-24-2010, 08:23 PM)Увек са тобом link Wrote:Људи, је л' се зна шта је са Лекићем? Колико сам ја видео кренуо је на припреме у словенију.

Запело је око банковних гаранција које је Звезда тражила у вези исплате. Муштерије су се лоше показале на примеру Жигића а Звезда неће да иде на варијанту да се Лекић исплаћује наредних 30 година...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)