Threads: 17
06-09-2010, 02:53 AM
(This post was last modified: 06-09-2010, 02:58 AM by CEBEP.)
И хајде сада да завршимо са естрадама, женама, швалеркама, сексуалним оријентацијама играча и њихових ”бољих половина” па да се вратимо на започету тему...
Threads: 83
Не пратим Фарме и остале ријалитије, али све што вам је Скримо навео је доступно у разним новинским ступцима и интернет страницама... Ако је вама то ок, онда капирам да је борба против "модерног фудбала" готова...Тј. капитулирали смо!!!
И на крају, ако вам све ово није битно и ако су вам у реду играчи педери и играчи чији ставови се из приложеног косе са свим оним за шта се ми боримо, што наравно уопште не одобравам, онда ми није јасно што сте зажмурили пред незнањем дотичног играча!? Човек има две леве ноге!
п.с. Брате Пијанац, и сам знаш да је смешно поређење ове Звезде са Манчестером, Реалом, Миланом, а камоли Србије са земљама из којих долазе ове екипе...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(06-09-2010, 02:53 AM)CEBEP link Wrote:И хајде сада да завршимо са естрадама, женама, швалеркама, сексуалним оријентацијама играча и њихових ”бољих половина” па да се вратимо на започету тему...
СЕВЕР брате, тема је врло битна и одлично је што је започета...Посебно ова прича око играча педера... АКо је то нешто на шта ћемо да одреагујемо са: ок је то само да игра добро и даје голове, ајд онда и да се не бунимо око параде и да кажемо ма нек парадирају само да нас не дирају!!!
Шта се вама десило браћо?! Не разумем вас.... Не желим да постанем модеран као ви!!! Хоћу нормалне, здраве, породичне вредности, како на трибини тако и у клубу... У супротном, бежим из ове приче што пре!!! Ако су вама нормалне неке ствари против којих се трибина бори од кад знам за себе, онда нешто није у реду или са мном или са вама!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 0
Наравно да сви хоћемо, али се онда поставља питање где се тачно налази граница? Да ли ћемо неког играча да жигошемо због поступака његове жене? Не видим да се овде помиње један други играч, који је изгледа наше могуће појачање, а из не једног разлога је много битнији за ову причу од лика који се удао како се удао.
(06-09-2010, 07:32 AM)Вајти link Wrote:Не видим да се овде помиње један други играч, који је изгледа наше могуће појачање, а из не једног разлога је много битнији за ову причу од лика који се удао како се удао.
A TO JE?
(06-09-2010, 07:32 AM)Вајти link Wrote:али се онда поставља питање где се тачно налази граница?
Па граница се зна, дерпе не може да игра у Звезди!!!
Threads: 0
Огњен Короман.
И апсолутно се слажем да педер не може да игра у Звезди(ако педери уопште и играју фудбал), али Тошић није тај. Ако ће скрндељ да се држи по страни и да не узима наш клуб у уста, не видим никакав проблем да овај игра за нас. Надам се да ће му управа то јасно ставити до знања.
Threads: 17
06-09-2010, 12:33 PM
(This post was last modified: 06-09-2010, 12:54 PM by CEBEP.)
(06-09-2010, 11:55 AM)Џукац link Wrote:Окрените се теми а не сад расправљања ко је дерпе, ко се са ким дружи и ко то подржава и ко не подржава. Молим Администрацију да све ово побрише као и мој пост!
Нећемо брисати само требамо да се фокусирамо на прелазни рок и екипу.
(06-09-2010, 07:18 AM)Red Star Forever link Wrote:[quote author=CEBEP link=topic=3829.msg79818#msg79818 date=1276052016]
И хајде сада да завршимо са естрадама, женама, швалеркама, сексуалним оријентацијама играча и њихових ”бољих половина” па да се вратимо на започету тему...
СЕВЕР брате, тема је врло битна и одлично је што је започета...Посебно ова прича око играча педера... АКо је то нешто на шта ћемо да одреагујемо са: ок је то само да игра добро и даје голове, ајд онда и да се не бунимо око параде и да кажемо ма нек парадирају само да нас не дирају!!!
Шта се вама десило браћо?! Не разумем вас.... Не желим да постанем модеран као ви!!! Хоћу нормалне, здраве, породичне вредности, како на трибини тако и у клубу... У супротном, бежим из ове приче што пре!!! Ако су вама нормалне неке ствари против којих се трибина бори од кад знам за себе, онда нешто није у реду или са мном или са вама!!!
[/quote]
Брате, нико не умањује важност здравих и породичних вредности и у клубу и око њега а борба нашег Севера ће се верујем у сваком случају наставити по том питању. Та срамота о којој причаш и нервоза су се у мене увукли још када је одобрено цеци да држи концерт на нашој Маракани па смо нашу кућу претворили у народњачки полигон а да не говорим како је трава уништена после сваког таквог посела. Још од тог дана имам гадне трипове у глави а камоли што се тиче ”демократских парада” по Београду. Верујем да је већина људи на Северу из исте приче, не умањујем важност теме али због њене специфичности мислим да је боље да се онда евентуално отвори нова тема јер јој овде баш и није место.
Још неколико ствари:
1. За Нинкова још није стигла конкретна понуда у клуб.
2. Да ли је неко пратио Короманове игре у Инчону прошле године? У случају да до неког договора између њега и клуба дође што је дискутабилно, мислим да је његова тренутна форма у овом моменту врло битно питање из разлога што ће квалификације за Лигу Европе доћи врло брзо а нама требају спремни играчи који ће одмах да улете у целу шему и да преузму добар део одговорности на себе.
06-09-2010, 01:17 PM
(This post was last modified: 06-09-2010, 01:18 PM by Red Star Forever.)
(06-09-2010, 12:33 PM)CEBEP link Wrote:а нама требају спремни играчи који ће одмах да улете у целу шему и да преузму добар део одговорности на себе.
Са овом констатацијом се у потпуности слажем, па ако занемаримо све оно о чему смо причали везано за приватни живот Тошића, ја сам дубоко убеђен да он не спада у групу играча која је пре свега спремна, а камоли и у оваквој Звезди дорасла ономе што се од играча који носе црвено-бели дрес тражи!
Такође, већ сам споменуо, Игњатијевић и Рељић су по квалитету најамање једнаки Тошићу који је и то мало времена по иностранству провео захваљујући менаџерима који су га гурали по репрезентацији, јер где год је отишао није се ни наиграо ни задржао...
Поента је да ми није јасно довођење некога ко се није доказао и показао, а већ имамо момке који су у машини и радом и тренингом могу да напредују и постигну оно што се од њих тражи...
Појачања из иностранства могу да буду Баста, Миловановић, евентуално Короман... Овај последњи је својим темпераментом само одмогао Звезди у прошлом "мандату"... Када би успео да га обузда и игра као што зна, несумњиво да од њега нема бољег! Све остало је смејурија... Па ваљда видите и сами да све што смо доводили са нашег поднебља и најављивали као таленте и појачања да није ни пришло првом тиму... Тек по неки минут... Смешно!
Threads: 38
Све поруке везане за педерастију су обрисане јер не приличе форуму групе каква је Делије Север, а косрисник Тони92 је санкционисан опоменом због неприхватљивог става. Молим вас да се држите теме, а ко воли серију ''Жене фудбалера'' може је гледати на једном од канала кабловске телевизије!
06-10-2010, 09:46 AM
(This post was last modified: 06-10-2010, 09:48 AM by Red Star Forever.)
Као потенцијално појачање се спомиње и извесни Мартин Камбуров, Бугарин, који има 30 година и ван Бугарске је играо у Ал-Ахлиу и у Астерис Триполи... Или се неко опасно зајебава по медијима или су Аџић и Маза изгубили компас! При том овај други потврђује разговоре са Бинићем, али и демантује написе по новинама о довођењу Јаоа...
п.с. И комшије се заинтересовале за Тошића...
|