Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(05-14-2010, 05:32 PM)vtomic85 link Wrote:Ај нека неко каже да му неће бити драго ако Хајдук испадне из лиге, па да онда наставимо са дискусијом да ли је утакмица продата (и зашто) или није.

Па јел Звезда игра фудбал ради усраног Хајдука?!
Ко се то спрда са нашим клубом, када морамо овакве бламаже да трпимо?
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
(05-14-2010, 06:37 PM)CEBEP link Wrote:Конференција Владана Лукића

http://www.crvenazvezdafk.com/konferenci...-video.htm

Искрено, мислим да боља потврда поштеног рада ове управе од изношење финансијског извештаја није потребна, јер се у нашем спорту увек говори о бројевима онако, отприлике. Није потпун, фали оно најбитније, а то је дуговање вољеног клуба, али верујем да ће када се буде радио резиме целе сезоне без скривања изнети дуг клуба.
Искључите ТВ, укључите мозак
(05-13-2010, 09:15 PM)Skrimo link Wrote:пуцамо и против спартака вероватно.Нема везе,јадно је у сваком случају то,али надам се да ће притисак јавности због последњих пораза бити довољни да Достанић оде или да га смене.

Достанић није требао ни да долази. Много нас верује да је издање у Крагујевцу била саботажа протов Пижона, да би се довео Достанић. Што Достанића нису отпустили после утакмице с Борцем и Јавором? У те 2 утакмице је и изгубљено првенство, сасвим довољно за отказ. Пижон је неправедно отпуштен и то се сада јасно види.
[Image: pobednik.jpg]
(05-15-2010, 08:49 AM)UrbanBaby link Wrote:[quote author=Skrimo link=topic=3621.msg79087#msg79087 date=1273785344]
пуцамо и против спартака вероватно.Нема везе,јадно је у сваком случају то,али надам се да ће притисак јавности због последњих пораза бити довољни да Достанић оде или да га смене.

Достанић није требао ни да долази. Много нас верује да је издање у Крагујевцу била саботажа протов Пижона, да би се довео Достанић. Што Достанића нису отпустили после утакмице с Борцем и Јавором? У те 2 утакмице је и изгубљено првенство, сасвим довољно за отказ. Пижон је неправедно отпуштен и то се сада јасно види.
[/quote]

Све се то јасно видело одма... сви смо овде писали нек нам је Бог у помоћи са Достанићем, али смо ипак дубоко у себи гајили наду да ће бити боље. Ратко је дошао и усрао све што је Пижон успео да уради, а успео је оно чему се нико није надао, да нас доведе на прво место ове сезоне! Сад нека нам је стварно Бог у помоћи, с обзиром да нема ни говора да оде из Звезде..
[Image: 2e1f67k.jpg]
Моје мишљење је да није кратку зацементирано место у Звезди ни најмање, немојте се зачудити ако убрзо  добије шут карту у једном правцу , што је по мени својим резултатима потпуно заслужио.
Достанић је замењива фигура, а није једини такав тренер у нашем фудбалу. Иначе, то је редовна пракса и код нас, и код мишева, а и репрезентације, да се у одређено време узимају одређени тренери, којима се исплати мало већа сума новца, испод жита, не би ли они ћутали о свему... ово је јавна тајна у Србији већ дуги низ година.

Срамота је да се то дешава и са нашим ФК.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Можда смо и ми донекле криви што нисмо узели и титулу,после пуцања на трибини сви су се још више удружили против нас а играли смо и без пуплике.Коцкице нам се нису сложиле ове године.Били смо близу ал :-\
Не знам да ли сте приметили што се тиче дербија последње 2 год. стока увек добија или узима бод(1-1) шутем са дистанце, док ми не шутирамо ни 2,3 пута. само идемо да центаршутеве ... мали офф извините
(05-15-2010, 02:25 PM)MACAK link Wrote:Можда смо и ми донекле криви што нисмо узели и титулу,после пуцања на трибини сви су се још више удружили против нас а играли смо и без пуплике.
У праву си, само си заборавио да напоменеш да смо криви и за све ове бодове које је ова екипа узела...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
845. Spartak - C.Zvezda 17:00 2,55 3,10 2,35 1,40 1,34 1,22 -  ??? ??? ??? ??? ???
Е ако не буде двојка онда Звезда оде у крац...
#1041;удимо људи иако смо СРБИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)