05-13-2010, 05:12 PM
Шта год да је у питању, ово је... срамота. Најблаже речено.
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
|
05-13-2010, 05:12 PM
Шта год да је у питању, ово је... срамота. Најблаже речено.
05-13-2010, 05:16 PM
Колико сад смешно и бедно делује саопштење после дербија...
![]()
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
05-13-2010, 05:45 PM
Обрни окрени у сваком случају џомба сисај курчину !!!
05-13-2010, 05:49 PM
Е сад да испадне Џомба
![]()
05-13-2010, 05:58 PM
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ЗВЕЗДА ПРИПАДА ЗВЕЗДАШИМА А НЕ ТАЈКУНИМА И МАФИЈАШИМА[/size][/size][/size][/size]
Јел сад фалио неки дан за одмор од предходне утакмице? АЏИЋУ јебо те Рајо,Бамбалићи,Кека и остали "пријатељи" клуба.Продај бубрег,рожњачу и део јетре па врати дугове. За јебени трактор сте се уремили још 135 000 € а зимус довели 7(СЕДАМ) "фудбалера" за 100 000 €! МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ
05-13-2010, 06:13 PM
Е људи, јасно је да смо сви испиздели али не морамо од теме да правимо фестивал псовки и увреда. Обратите пажњу шта пишете!
05-13-2010, 06:18 PM
(05-13-2010, 05:45 PM)Darko link Wrote:Обрни окрени у сваком случају џомба сисај курчину !!! (05-13-2010, 05:49 PM)САМО ЗА ТЕБЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ link Wrote:Е сад да испадне Џомба Јадни смо ми кад нам је голубар из једне војвођанске селендре такмац у било чему! ![]()
05-13-2010, 06:22 PM
САМО ЗА ТЕБЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ ја мислим да си ти одличну ствар рекао! Јесмо изгубили титулу, али ми титулу нисмо изгубили сада него мнооогооо раније! Надам се да Јавор и Чука могу да направе изненађење у наредном колу и да ћемо наредне године имати једног непријатеља мање у лиги
![]() Рођаче, смири се мало! Сви сте дизали ову управу у небеса када смо узели куп а сада после изгубљене титуле, коју руку на срце нисмо заслужли, а нису ни они који су је освојили, пљујете све и терате! Знају људи свој посао. Видећемо шта ће бити. Има времена и за нас! Ово је тек почетак, а сваки почетак је најтежи!
05-13-2010, 06:32 PM
Не, неки тамо БСК Борча је на почетку. Ми нисмо на почетку.
Није овде проблем ни у изгубљеној титули, ни у изгубљеном дербију. То су нормалне ствари - некад освојиш трофеј, некад не; некад победиш, некад изгубиш. Проблем лежи у невиђеној курцобољи коју овај тим већ дуже време показује. Јавор или гробље, Металац или Борча, њима је потпуно свеједно. А велика већина њих нема ни трунку права на тако нешто, након добијања незаслужене части да играју за Звезду и након све подршке овог света коју су имали ове сезоне, без обзира на резултате или игру коју су приказивали. Е ту је проблем.
05-13-2010, 07:27 PM
(05-13-2010, 06:22 PM)Kaja link Wrote:Рођаче, смири се мало! Сви сте дизали ову управу у небеса када смо узели куп а сада после изгубљене титуле, коју руку на срце нисмо заслужли, а нису ни они који су је освојили, пљујете све и терате! Знају људи свој посао. Видећемо шта ће бити. Има времена и за нас! Ово је тек почетак, а сваки почетак је најтежи!Цуро пронађи негде бланко подршку управи која је овде написана са моје стране. Са овом игром и залагањем су се попишкили на ону каку од саопштења после дербија. Кад говедо није сишло да преда пехар за куп требали су да узму само медаље и онда да издају саопштење. После изгубимо првенство и издајемо памфлете ко президијум ЦКСКЈ. Шта сад једно ваља а друго не. Показали су данас ко су и шта су. Менаџерски робови који апсолутно не цене дрес који носе. Доведени на лизинг у наш клуб до следеће продаје. Нису они криви несретници... |
« Next Oldest | Next Newest »
|